Kokonais­ratkaisumme

Osaaminen, johtajuus, omistajuus ja yrityskulttuuri kilpailukykyisiksi ja hyvinvoiviksi

Menestystä tukemassa

Minkälaista osaamista organisaatiossa tulee olla tulevaisuuden kilpailuedun varmistamiseksi? Miten uudistaa ja ajantasaistaa johtajuutta edistämään työyhteisön hyvinvointia ja tuloksentekokykyä? Miten omistajuudella varmistetaan liiketoiminnan menestyksekäs jatkuvuus? Organisaatiosi johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen haasteissa me MPS:llä tarjoamme kokonaisvaltaista apuamme monipuolisesta palveluvalikoimastamme.
Kokonaisratkaisu

Hyvällä omistajuudella ja johtajuudella kilpailuetua

Selkeästi määritelty omistajatahto- ja -strategia luovat pohjan yrityksen johtamisen, liiketoimintastrategian, työantajakuvan ja kestävän kilpailukyvyn kehittämiselle. MPS:n Executive and Board –palvelut tarjoavat monipuolista tukea yksityisessä omistuksessa oleville yrityksille omistajuuden ja johtamisen kehittämiseen.

Lue lisää

Kokonaisratkaisu

Johtaminen uudella aikakaudella

Me MPS:llä autamme organisaatioita uudistamaan johtamista uutta työtä palvelevaksi. Edistämme kulttuureja, joissa päätöksenteon tavat, arjen käytänteet ja yksilöiden osaaminen mahdollistavat oman työn johtajuuden ottamisen yksilöille ja osallistavan uudistamisen organisaatioille.

Lue lisää

Kokonaisratkaisu

Osaajat oikeille paikoille

Jatkuva kehittyminen sekä oikean osaamisen tunnistaminen ja saaminen oikealle paikalle ovat kulmakiviä yritysten ja työntekijöiden menestykseen ja kilpailukykyyn. Meille MPS:llä osaamisen ja osaajien löytäminen oikeille paikoille on yksi jokapäiväisen tekemisemme tärkeimmistä tehtävistä.

Lue lisää

Kokonaisratkaisu

Osallistava ja oppiva kulttuuri

Kilpailukyvyn edellytys on kyky uusiutua jatkuvasti. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi rakentamaan kestävää uudistumista avoimen kulttuurin, laadukkaan lähijohtamisen ja jatkuvan oppimisen kautta.

Lue lisää

Kokonaisratkaisu

Menestyjät esiin analytiikalla

Me MPS:llä autamme organisaatiotasi hyödyntämään dataa ja analytiikkaa parhaiden osaajien löytämiseksi sekä paremman henkilöstökokemuksen ja johtamisen kehittämisessä.

Lue lisää

Kokonaisratkaisu

Osaamisen johtaminen jatkuvana palveluna

Yrityksissä arjen panostus ei aina kohtaa strategista painotusta henkilöstöstä voimavarana ja kilpailukyvyn lähteenä. MPS:n jatkuvat palvelut on joustava ratkaisu pitkäjänteiseen henkilöstön kehittämiseen, osaamisen johtamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen.

Lue lisää

 

lempaalan-kunta-logo-2
- Asiakkaamme kertovat -

Vaikuttavaa perehdytys­koulutusta Lempäälälle!

Lempäälän kunta otti digioppimisen sisällöntuotannon haltuun

"Tavoitteemme oli pilottiyksiköiden kanssa oppia käyttämään Prewise Learning -työkalua ja luoda muille yksiköille valmiit mallipohjat jatkotyöstön helpottamiseksi. Tässä onnistuimme!"
Maarit Rönkkö, henkilöstöasiantuntija

Ota yhteyttä

Elina Koskela
Elina Koskela
elina.koskela@mps.fi +358 20 746 9692
TUTUSTU