Kumppanisi vaikuttavaan muutokseen

Jokaisen yrityksen on koulutettava työntekijöitään. Nykyaikaiset yritykset tarjoavat verkkokoulutusta osana henkilöstönsä osaamisen kehittämistä. Tuotamme teille räätälöidyn verkkokoulutuksen alusta loppuun pedagogisesti vahvaksi oppimiskokonaisuudeksi. Työkalumme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden tehdä verkkokoulutuksenne itse.

Tarjoamme digitaaliset kokonaisratkaisut osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon sekä integroimme ne luontevaksi osaksi muita järjestelmiä. Teknologian ja työvälineiden lisäksi kokonaisratkaisuumme kuuluu sisällöntuotanto, joten tuotamme asiakkaillemme räätälöidyt verkkokoulutukset alusta loppuun ketterästi.

Verkko-oppimisen pedagogiikka on olennainen osa osaamistamme, joten avullamme henkilöstönne saa vahvan oppimiskokemuksen aiheesta, paikasta ja ajasta riippumatta. Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin henkilöstön kehittämisen tarpeisiin ja kaikille aloille. Teknologiaa ketterästi hyödyntämällä voi esimerkiksi tehostaa muutoksen läpivientiä tai kehittää ja ylläpitää henkilöstön osaamista vaikuttavasti.

Pitkä alan kokemus sekä oma teknologiakehityksemme varmistavat verkkokurssiemme vaikuttavuuden, tehokkuuden ja mitattavuuden – olemme kumppanisi vaikuttavaan muutokseen.

Verkkokoulutukset

MPS:n toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Jos pohdit, sopiiko verkko-oppiminen teidän yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä! Autamme sinua tekemään oikeat valinnat eri tarpeisiin ja kerromme, mitä verkko-oppimisen suunnittelussa tulee ottaa huomioon.

Lue lisää verkkokoulutuksesta
Iiro Pohjanoksa

"Digitaalisuus ei ole itseisarvo vaan työelämän nykyinen toimintaympäristö ja mahdollisuus monipuolisesti osallistaa ihmisiä."

Iiro Pohjanoksa

Kehitysjohtaja, MPS-Yhtiöt

Gimlet oppimisympäristö

Gimlet oppimisympäristö on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa. Se kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutusten hallinnointiin, jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin. Gimlet oppimisympäristö on suunniteltu ja kehitetty erityisesti yritystoiminnan tarpeisiin.

Lue lisää
Juhani Mäkelä

"Gimlet oppimisympäristön avulla osaamisen kehittäminen on hauskaa ja motivoivaa!"

Juhani Mäkelä

Tietohallintojohtaja