TIEDOTE: MPS ja Sofigate tuovat uuden M&A-palvelun markkinoille

MPS-Yhtiöt ja Sofigate ovat tehneet yhteistyösopimuksen uuden, ainutlaatuisen M&A-palvelun tuomisesta markkinoille.

Organisaatio- ja työurajohtamisen asiantuntija MPS on aloittanut yhteistyön bisnesteknologiayritys Sofigaten kanssa. Kumppanuus täydentää Sofigaten vahvaa Business Technology -osaamista MPS:n kattavalla työkäyttäytymisen ja johtamisen arviointiosaamisella, strategialähtöisen kulttuurin auditointiosaamisella sekä vahvalla kokemuksella kulttuurimuutosta tukevista integraatioprosesseista. Sofigate ja MPS voivat nyt tarjota yrityksille ainutlaatuisen palvelun, joka kattaa teknologian, ihmiset, kulttuurin ja prosessit.

”Tutkimusten mukaan 70 – 90 % kaikista yritysjärjestelyistä epäonnistuu ja tyypillisimmin syyksi nostetaan teknologiaintegraatioiden tai kulttuurimuutoksen johtamisen epäonnistuminen. Sofigate-MPS-kumppanuus mahdollistaa syvällisen analyysin kohdeyrityksen organisaatiokulttuurista ja teknologisista valmiuksista. Tällainen kokonaispalvelu on uusi lähestymistapa markkinoilla, ja näen sen tarjoavan valtavasti lisäarvoa osana Due Diligence -prosessia ja onnistuneen kaupan varmistamista”, sanoo Mikko Saari, Vice President, Sofigatelta.

”Tämä on ainutlaatuinen tapa analysoida ja vähentää johtamis-, kulttuuri- ja teknologiariskejä yritysjärjestelyissä. Autamme yrityksiä ymmärtämään muutosprosessin kulttuuri- ja johtamisriskejä tekemällä perusteellisen analyysin yrityskaupan kohdeyrityksestä. Tämä auttaa tunnistamaan yritysten kasvupotentiaalin ja kehittämistarpeet, sanoo Jussi Kärkkäinen, Leader of the Banking & Finance segment, MPS Executive & Board”   

Lisätietoja:

Jussi Kärkkäinen
Leader of Banking & Finance segment, MPS Executive & Board
jussi.karkkainen@mps.fi
+358 41 468 6341

Mikko Saari
Vice President, Sofigate
mikko.saari@sofigate.com
+358 46 9200 684

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Stay tuned!