Lähijohtamisen valmennus

Yrityiskohtaisesti räätälöidyt lähijohtamisen kehittämisohjelmamme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa organisaatiosi haluaa selkeyttää johtamisen tahtotilaa ja yhdenmukaistaa johtamisen käytäntöjä. Ohjelma on hyvä tuki myös, kun organisaatiosi vie uutta strategiaa käytäntöön, haluaa vahvistaa lähijohtamisvalmiuksia tai päivittää kokeneiden lähijohtajien taitoja valmentavampaan suuntaan.
Asiantuntijamme
Marja-Leena Rautaparta
Marja-Leena Rautaparta
marja-leena.rautaparta@mps.fi +358 40 187 4035
TUTUSTU

“ (1)

Hyvin johdetut ihmiset motivoituvat, toimivat tehokkaammin ja oikeaan suuntaan.

 

Marja-Leena Rautaparta

Vastaa MPS:llä lähijohtamisen kehittamisen palveluista

Lähijohtamisen arviointi ja kehittäminen

Hyvä lähijohtaminen luo työhyvinvointia koko työympäristöön ja vaikutukset näkyvät ympärille. MPS toteuttaa valmennusohjelmia esihenkilöille, jotka haluavat parantaa taitojaan ihmisten johtamisessa. Valmennusohjelmissa he oppivat johtamaan niin itseään kuin organisaatiotaan johtamisen erilaisissa tilanteissa. Valmennukset sisältävät usein 360°-arvioinnin, jolla  kerätään palautetta arvioitavan henkilön toiminnasta kollegoilta, suorilta alaisilta ja lähijohtajalta sekä mahdollisilta muilta yhteistyökumppaneilta.

MPS:n yrityskohtaisesti räätälöidyt lähijohtamisen kehittämisohjelmat soveltuvat hyvin tilanteisiin, joissa halutaan selkeyttää johtamisen tahtotilaa ja yhdenmukaistaa johtamisen käytäntöjä. Ohjelma on hyvä tuki myös, kun viedään uutta strategiaa käytäntöön, halutaan vahvistaa uusien lähijohtajien ja organisaation avainpotentiaalin lähijohtajavalmiuksia tai päivittää kokeneiden lähijohtajien taitoja valmentavampaan suuntaan.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Muut palvelut

Ota yhteyttä

Marja-Leena Rautaparta
Marja-Leena Rautaparta
marja-leena.rautaparta@mps.fi +358 40 187 4035
TUTUSTU

Inspiroidu blogeistamme