MPS People Analytics – konkreettista tukea toimintakulttuurin sekä liiketoiminnan kehittämiseen

People Analytics hakee maailmalla vielä muotoaan. Meillä People Analytics tarkoittaa fiksumpaa, digitaalista mittaamista, jossa jo olemassa olevaa dataa hyödynnetään entistä enemmän ja tiheämmin. People Analytics tarkoittaa mittaamisen suunnittelua kokonaisvaltaisemmin sekä tiedon jatkuvaa keräämistä ja hyödyntämistä. MPS:llä pidämme myös People Analyticsin parissa vahvasti kiinni psykometriikan ja psykologian huippuosaamisesta. Autamme ja konsultoimme asiakkaitamme käyttöönottamaan ja kehittämään omaa people analytiikkaa organisaatiossaan.

MPS People Analytics on toteuttanut satoja henkilöstökokemukseen liittyviä tutkimuksia jo yli 30 vuotta. Ydinosaamistamme ovat liiketoiminnan kehittämistä tukevien tutkimusten suunnittelu ja toteuttaminen. Laaja palveluvalikoimamme kattaa mm. organisaatiokulttuuritutkimukset, 360-mittaukset, johtoryhmä- sekä hallitusarviot ja perinteiset työhyvinvointi- tai henkilöstötutkimukset.

Tarkasteltaessa organisaation toimintakulttuuria, vahvuuksia sekä kehittämiskohteita tai tulevaisuuden haasteita, on luotettavan ja selkeän kokonaiskuvan saaminen ratkaisevaa. Päätösten taustalle tarvitaan luotettavaa tutkimustietoa, mutta pelkkä tutkimus itsessään ei kuitenkaan riitä. Kerättyjen havaintojen analysointi, priorisointi ja konkretisointi on ehdoton edellytys onnistuneelle kehityshankkeelle. Siksi kaikki tutkimusprojektimme alkavat kysymyksellä: mitä konkreettista haluamme saada tutkimuksella aikaan?

Vahva osaaminen yksilöjen työkäyttäytymisen ymmärtämisessä

Kaiken tutkimuksen tarkoituksena on selvittää ja oppia jotain uutta tutkittavasta ilmiöstä. MPS-Tutkimuksen toiminnan perusta on organisaatioiden toiminnan ja yksilöjen työkäyttäytymisen ymmärtämisessä. Tästä pitävät huolen MPS-Yhtiöiden psykologit sekä kymmenet sertifioidut liiketoiminnan konsultit ja valmentajat. Toiminnassamme yhdistyvät vahva käyttäytymistieteellinen näkemys, ammattitaitoinen suunnittelu- ja analyysiosaaminen sekä teknologisesti modernit ja joustavat ratkaisut.

Emme jätä tulosten kanssa yksin ​

Meiltä et saa pelkkää tutkimusraporttia, emmekä koskaan jätä asiakasta tulosten kanssa yksin. Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen, sekä asiakkaan kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Tähtäämme tuloksiin ihmislähtöisesti ja vastuullisesti, pitkäkestoisia sekä konkreettisia ratkaisuja tarjoten.

Tutkimustulosten hyödyntämistä ja kehittämistoimenpiteiden jalkauttamista pystymme tukemaan mm. johtamisen ja esimiestyön kehittämisellä sekä verkkokoulutuksen avulla. Olemme neuvonantajanne digitaalisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja tehokkaan muutoksen aikaansaamisessa.

Henkilöstötutkimus

Henkilöstötutkimus kuuluu tavoitteelliseen henkilöstöjohtamiseen ja on keskeinen osa esimiehen työkalupakkia. Oikein toteutettuna henkilöstötutkimus toimii työkaluna, jonka avulla vahvistetaan työhyvinvointia sekä työntekijöiden motivaatiota.

Lue lisää >

Johtaminen

Menestyvän organisaation taustalta löytyy aina uusiutumiskykyistä johtamista. 360-tutkimuksessa kerätään palautetta esimiehen toiminnasta kollegoilta, suorilta alaisilta ja esimieheltä sekä mahdollisilta muilta yhteistyökumppaneilta.

Lue lisää >

Organisaatiokulttuuri ja muutos

Vahva kulttuuri on kilpailuetu, jota ei voi kopioida ja sen vaikutukset näkyvät pitkän tähtäimen menestyksenä. Vahva kulttuuri lähtee organisaation olemassaolon tarkoituksesta ja synnyttää sitoutumista, energiaa ja tuottavuutta.

Lue lisää >

”360°-arvio on kokonaisvaltainen kehittymisen apuväline ja antaa toistuvissa mittauksissa erinomaisen mahdollisuuden seurata niin koko organisaatiotason, tiimien kuin henkilökohtaistakin kehittymistä.”

Minnamari Marttila
Hallintojohtaja, Finnfund

"MPS kumppanina on onnistunut erinomaisesti. Olemme saaneet heiltä juuri sen palvelun, jota lähdimme hakemaan ja yhteistyön tulokset ovat selkeästi todennettavissa."

Juha Rusama
Toimitusjohtaja, Autoverkkokauppa.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Niilo Mäkelä
Head of Organizational Development Analytics
niilo.makela@mps.fi
+358 20 746 9578

Jan Silvonen
Director of Customer Relations
jan.silvonen@mps.fi
+358 40 514 7715

Jonathan Rasmus
Business Development Manager,
Consultant, Psychologist
jonathan.rasmus@mps.fi
+358 50 492 1415