Digitaalinen oppimisympäristö tulossa digitaaliseen lujuuslajitteluun

VERKKO-OPPIMISEN TEKNOLOGIA JA SISÄLLÖT

Visuaalinen lujuuslajittelu on saamassa ensi vuoden aikana uusia ulottovuuksia

Lokakuussa Metsäkeskuksen Lahden toimitiloissa allekirjoitettiin yhteistyösopimus MPS Prewise Oy:n, Taustamarkkinat Oy:n ja Suomen Sahayrittäjät ry:n kesken.
 
metsakeskus-logo

Maailman ensimmäinen digitaalinen oppimisympäristö sahatavaran lujuuslajitteluun

Yhteistyösopimuksen tarkoituksena ja tavoitteena on tuottaa maailman ensimmäinen digitaalinen oppimisympäristö sahatavaran lujuuslajitteluun. "LujaDigi"-hankkeen projektipäällikkönä on Metsäkeskuksen Jouni Silvast ja päävastuullinen oppimisympäristön tuottaja on MPS.

"Tavoitteena on ensi vuoden aikana saada projekti siihen valmiuteen, että tulevan kesän aikana voimme jo käytännön testeissä kokeilla uutta oppimisympäristöä" kertoo Jouni Silvast Metsäkeskuskselta.

"Nykymuodossaan lujuuslajittelukokemukset ovat keskimäärin 4-5 päivän mittaisia. Uusi digitaalinen koulutusmalli ei sitoisi opiskelijaa fyysisesti viikon ajaksi jonnekin opiskelemaan, vaan oppiminen tapahtuisi oman aikataulun mukaisesti joko työpaikalla, tai vaikkapa kotona. Kuitenkin koulutus kannattaa käydä suhteellisen tiiviissä aikataulussa läpi, sillä asioilla on taipumus päänuupissa joskus unohtua" naurahtaa Silvast.


Tietoa yrityksistä

MPS tarjoaa digitaalisen oppimisen, johtamisen kehittämisen ja muutoksenhallinnan ratkaisuja.

Taustamarkkinat BGMT on rohkea luova toimisto ja tapahtumatekniikan taitava tuotantoyhtiö, jossa jokainen idea on uusi mahdollisuus. He ovat ketterä kumppani, joka auttaa asiakkaitaan pitämään ääntä itsestään ja skaalautumaan tavoitteidensa mukaan.

Metsäkeskus tarjoaa avointa metsä- ja luontotietoa ja riippumatonta palvelua metsänomistajan päätökseksenteon tueksi ja koko metsäalan käyttöön. He ovat mukana edistämässä kokonaiskestävää metsien käyttöä, joka huomioi metsän monet arvot.

Suomen Sahayrittäjät ry on piensahojen ja höyläämöjen valtakunnallinen yhteistyö- ja etujärjestö, joka on toiminut alan kehittämiseksi jo vuodesta 1946.

verkko-oppiminen-taustamarkkinat-suomen-sahayrittajat

Kuvassa Taustamarkkinat BGMT tj. Sari Hallikainen, Suomen Sahayrittäjät ry pj. Timo Ripatti ja MPS Prewise Oy Jari Mäkelä allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Lahdessa.

 

,

“ (1)

Tavoitteena on ensi vuoden aikana saada projekti siihen valmiuteen, että tulevan kesän aikana voimme jo käytännön testeissä kokeilla uutta oppimisympäristöä.

 

Jouni Silvast

Projektipäällikkö, Metsäkeskus

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä