MPS blogit ja uutiset

Mistä syntyy coachingin ”taika”?

10.05.2021 |

Kokemuksemme sekä asiakkaille tehdyistä kuin henkilökohtaisista coaching-prosesseistamme on, että coaching yksinkertaisesti TOIMII. Mistä sitten tuo jopa taianomainen kokemus syntyy? Lue asiakkaidemme ajatuksia tästä blogista!


Haastattelu: Henkilöarviointi oman kasvun tukena teollisuuden toimialalla

07.05.2021 | Lotta Lunnela

MPS:llä tehdään vuosittain lähes 3 500 henkilöarviointia. Psykologikonsulttimme Lotta Lunnela haastatteli teollisuuden alalla uraansa luonutta Jussi Tunturia hänen henkilöarviointikokemuksistaan.


Haastattelussa: Sani Kaajas – Monipuolisuus työssä mahdollistaa konsultille asiantuntijana kasvun

06.05.2021 | Erno Heino

Työssä kohdatut ihmiset ja päivien monipuolisuus. Nämä ovat Sani Kaajaksen mukaan parasta hänen työssään MPS:n rekrytointikonsulttina Helsingin toimistolla. Kasvatustieteilijän koulutuksen saanut Sani onkin viihtynyt MPS:llä pitkään, jo yli 15 vuotta. Lue Sanin haastattelu!


Haastattelussa: Daniel Särs – Psykologikonsultti yhteiskunnan rakentajana?

05.05.2021 | Erno Heino

Mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja hyvinvointiin, ja sitä kautta saatavaan yleiseen yhteiskunnalliseen hyötyyn antavat merkitystä psykologikonsulttina toimivan Daniel Särsin työlle. Lue lisää Danielin ajatuksia työstään!


Todennäköisyyksiä, riskien ja huippusuoritusten tunnistamista – monimenetelmäisyys arvioinneissa

27.04.2021 | Jaana Pihlajamäki

Monimenetelmäisyys muodostaa henkilöarvioinnista kokonaisuuden, jolla tukea valintapäätöstä rekrytoinnissa. Miksi kannattaa panostaa monimenetelmäiseen arviointiin yksittäisen työhaastattelun sijaan?


Sanna Kulmala on valittu johtamaan TYÖ2030-ohjelmaa

26.04.2021 | Sari Salojärvi

Ohjelma on osa nykyistä hallitusohjelmaa, ja sen on tarkoitus jatkua yli hallituskausien aiempien kansallisten työelämän kehittämisohjelmien tapaan. Ohjelman operatiivisesta toteutuksesta vastaa Työterveyslaitos ja se toteutetaan yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä työmarkkinajärjestöjen ja muiden työelämän toimijoiden kanssa.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 Seuraava