Johtamisen maailma -blogi

Soveltuvuusarviointi ennustaa työssä menestymistä

11.12.2017 | Heidi Palo

Kun rekrytointiprosessissa on edetty loppusuoralle, on esimiehillä yleensä kiire saada valinta tehtyä. Tässä vaiheessa houkutteleva vaihtoehto on edetä vauhdikkaasti ja soveltuvuusarviointi voi tuntua ainoastaan valintaa hidastavalta tekijältä. Kuitenkin pysähtyminen tässä vaiheessa oikean valinnan varmistamiseksi on itse asiassa sekä ajan että rahan säästöä.


Henkilöarviointi — HR-analytiikan kovaa ydintä?

11.12.2017 | Juha Vaara

HR-analytiikka on johtamisen kuumia trendejä. Sen suosio on helppo ymmärtää, sillä relevantin datan käyttäminen johtaa parempiin päätöksiin ja auttaa ennakoimaan tulevaisuutta. Johtamisen päätöksissä kannattaa käyttää hyväksi dataa, joka kuvaa ja ennustaa relevantilla tavalla ihmisten toimintaa tulevaisuudessa.


Mikä ILAHDUTTAISI työnhakijaa

09.11.2017 | Elina Koskela

Kommentoin tällä viikolla Taloussanomien artikkelissa työnhaun sudenkuoppia yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Artikkelissa kuvaillaan työnhakijalle erilaisia keinoja, miten välttää mokat työnhakutilanteessa.


Kestävien työurien puolesta

06.11.2017 | Elina Koskela

Meille yksilöille on eduksi osata rakentaa kestäviä työuria itsellemme. Mutta miten tehdään kestäviä työuria ja työssään onnellisia ihmisiä. Löysin nämä neljä ulottuvuutta. Miten Te ajattelette?


Freelance-työ ohjaa tulevaisuuteen

06.11.2017 | Eevi Kuokkanen

Läppäri, latte ja ideoiden lento. Vapaus ja mahdollisuus järjestää oma elämä ilman työnantajan ohjeistusta. Ei esimiestä, ei työpaikan valtapelejä, ei kasvottoman toimiston ankeaa loisteputkivaloa. Freelance-työ houkuttelee yhä useampia luovien alojen asiantuntijoita.


Future of work and the power of HR in the limelight – are leaders equipped for the digital era?

01.11.2017 | Sari Salojärvi

Throughout the years we have surveyed what future leadership looks like and certain points tend to often come up. “People are always people and good people leadership is always at the core of leadership”. The study once again proved this with the support of more than 60% of the respondents.


1 2 3 4 5 Seuraava