MPS blogit ja uutiset

Kun eettinen johtaminen ei toimi - ratkaisuja havaittuihin ongelmiin | Osa 2

04.11.2019 | Eevi Kuokkanen

Millaista on suomalaisten yritysten eettisyys ja miten sitä johdetaan? Aiemmin tänä vuonna tekemämme kyselytutkimuksen keskeiset löydökset kipukohdista voit lukea tämän kaksiosaisen jutun ensimmäisestä osasta. Tässä jälkimmäisessä osassa ehdotamme ratkaisuja niihin.


Toimitusjohtaja – teetkö töitä ihan sikana?

29.10.2019 | Elina Koskela

Burnout, palautuminen, lepopulssi, balanssi. Tämän ajan työelämän käytetyt käsitteet, jotka kuvaavat useimpien yksilöiden ja organisaatioiden haastetta varmistaa ihmisten olevan hyvässä energiassa työnsä tekemiseen.


Mikä ilahduttaisi työnhakijaa?

22.10.2019 | Elina Koskela

Meitä MPS:llä halutaan kääntää perinteinen rekrytointiajattelu hieman toiseen kulmaan: Miten työnhakuprosessin eri vaiheissa me rekrytoijat voimme auttaa hakijaa onnistumaan ja tuottaa hänelle huippuhakukokemus?


Soveltuuko sama toimitusjohtaja yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin?

30.09.2019 | Elina Koskela

Liiketoiminnat siirtyvät elinkaaren vaiheissa koko ajan vauhdikkaammin vaiheesta toiseen. Näemme kiihtyvällä tahdilla liiketoimintojen syntyjä, kovia kasvuja ja jo kypsässä vaiheessa olevien liiketoimintojen uusia nousuja tai rankkoja pudotuksia.


Johtajien suorahauissa etsitään nyt näitä ominaisuuksia

27.09.2019 | Elina Koskela

Terveisiä kansainvälisestä suorahakukonferenssista! Kokoonnuimme kahdenkymmenen maan voimin keskustelemaan ja oppimaan suorahaun ja johdon kehittämispalveluiden nykytilasta ja tulevaisuudesta.


Tavoitteena toimitusjohtajuus? Havaintoja toimitusjohtajien urapoluista

27.09.2019 | Elina Koskela

Työurat ovat rekrytoijana minulle suuri kiinnostus ja keskustelut ylemmän johdon tehtäviä tavoittelevien henkilöiden kanssa ovat herättäneet minut pohtimaan, millaisia urakäänteitä on takanaan toimitusjohtajaksi päätyneillä henkilöillä.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava