MPS blogit ja uutiset

Uratarina: Jan Silvonen

28.07.2021 |

Nuoret kesätyöntekijämme haastattelivat kuutta MPS:n työntekijää osana heidän ensimmäistä työharjoitteluaan. Lue people-analytiikan asiakkuusjohtaja Jan Silvosen tarina!


Uratarina: Irmeli Rissanen

21.07.2021 |

Nuoret kesätyöntekijämme haastattelivat kuutta MPS:n työntekijää osana heidän ensimmäistä työharjoitteluaan. Lue palvelukoordinaattori Irmeli Rissasen uratarina!


Uratarina: Esa Komonen

14.07.2021 |

Nuoret kesätyöntekijämme haastattelivat kuutta MPS:n työntekijää osana heidän ensimmäistä työharjoitteluaan. Lue psykologikonsultti Esa Komosen tarina!


Uratarina: Anna Heiliö

07.07.2021 |

Nuoret kesätyöntekijämme haastattelivat kuutta MPS:n työntekijää osana heidän ensimmäistä työharjoitteluaan. Lue MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliön uratarina!


SKAL ry:n toimitusjohtajaksi on valittu Anssi Kujala

28.06.2021 | Roy Herold

SKAL ry:n toimitusjohtajaksi on valittu Anssi Kujala (49). Kujala toimii tällä hetkellä Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajana ja on työuransa varrella toiminut useissa järjestöjohtamisen sekä yhteiskuntavaikuttamisen johtotehtävissä. Kujalalla on pitkä kokemus johtamistehtävistä eri järjestöissä ja hyvät verkostot, joita menestyksekäs edunvalvontaorganisaatio tarvitsee.


Mikko Hyle on valittu Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi

31.05.2021 | Hannu Kainulainen

Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Mikko Hyle. Hänellä on vankka kokemus terveysteknologia-alalta tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtävistä, ja hän on aiemmin urallaan toiminut mm. GE Healthcarella ja Vyairella. Lue koko haastattelu!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 29 Seuraava