MPS blogit ja uutiset

Mikko Hyle on valittu Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi

31.05.2021 | Hannu Kainulainen

Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Mikko Hyle. Hänellä on vankka kokemus terveysteknologia-alalta tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtävistä, ja hän on aiemmin urallaan toiminut mm. GE Healthcarella ja Vyairella. Lue koko haastattelu!


Finsk-Svenska Handelkammarens Mentorskapsprogram i samarbete med MPS

18.05.2021 | Catharina Kallio

Bli mentor i vårt mentorprogram! Tillsammans suddar vi ut gränser och lyfter talanger till en nordisk dimension.


Mistä syntyy coachingin ”taika”?

10.05.2021 |

Kokemuksemme sekä asiakkaille tehdyistä kuin henkilökohtaisista coaching-prosesseistamme on, että coaching yksinkertaisesti TOIMII. Mistä sitten tuo jopa taianomainen kokemus syntyy? Lue asiakkaidemme ajatuksia tästä blogista!


Haastattelu: Henkilöarviointi oman kasvun tukena teollisuuden toimialalla

07.05.2021 | Lotta Lunnela

MPS:llä tehdään vuosittain lähes 3 500 henkilöarviointia. Psykologikonsulttimme Lotta Lunnela haastatteli teollisuuden alalla uraansa luonutta Jussi Tunturia hänen henkilöarviointikokemuksistaan.


Haastattelussa: Sani Kaajas – Monipuolisuus työssä mahdollistaa konsultille asiantuntijana kasvun

06.05.2021 | Erno Heino

Työssä kohdatut ihmiset ja päivien monipuolisuus. Nämä ovat Sani Kaajaksen mukaan parasta hänen työssään MPS:n rekrytointikonsulttina Helsingin toimistolla. Kasvatustieteilijän koulutuksen saanut Sani onkin viihtynyt MPS:llä pitkään, jo yli 15 vuotta. Lue Sanin haastattelu!


Haastattelussa: Daniel Särs – Psykologikonsultti yhteiskunnan rakentajana?

05.05.2021 | Erno Heino

Mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja hyvinvointiin, ja sitä kautta saatavaan yleiseen yhteiskunnalliseen hyötyyn antavat merkitystä psykologikonsulttina toimivan Daniel Särsin työlle. Lue lisää Danielin ajatuksia työstään!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 Seuraava