MPS blogit ja uutiset

Åbo Underrättelser | Fabriken vill stanna här 100 år till

15.02.2018 |

Finnsementti har förnyat strategi och organisation samt genomfört ett MPS-mentorprogram för att ta tillvara all tyst kunskap i bolaget. MPS:s roll var att stå för fortbildningen av mentorerna och aktörerna samt stöda dem i processen.


Mitä taitoja oman uran kehittäminen vaatii?

05.02.2018 | Päivi Montgomery

Työelämän pyörteissä kannattaa kehittää muutamaa tärkeää osa-aluetta tai kompetenssia oman ammatillisen osaamisen lisäksi. Näitä kompetensseja käyttävät henkilöt ovat tyytyväisempiä omaan uraansa ja menestymiseensä kuin muut, myös objektiivisesti katsottuna.


Älä jätä compliance-asioita Compliance Officerille

05.02.2018 | Eevi Kuokkanen

Säännöiltä ei työelämässä voi välttyä. Viranomaiset edellyttävät, että asiat tehdään oikein. Sidosryhmät haluavat, että kukaan ei pääse vilunkipelillä maksimoimaan omaa etuaan. Kuluttajat ja osaajat kääntävät selkänsä yrityksille, joiden maine on tahriintunut.


Oletko menestynyt työssäsi? Mietipä uudelleen

12.01.2018 | Päivi Montgomery

Pohdi, mitä sinä tekisit, jos nykyinen työsi syystä tai toisesta menisi alta huomenna. Ja ei, uutta täysin vastaavaa tehtävää ei olisi tarjolla enää. Mitä muuta voisit tehdä? Millaisia taitoja sinulla olisi tarjota, jos tilanne muuttuisi täysin?


Soveltuvuusarviointi ennustaa työssä menestymistä

29.12.2017 | Heidi Palo

Kun rekrytointiprosessissa on edetty loppusuoralle, on esimiehillä yleensä kiire saada valinta tehtyä. Tässä vaiheessa houkutteleva vaihtoehto on edetä vauhdikkaasti ja soveltuvuusarviointi voi tuntua ainoastaan valintaa hidastavalta tekijältä. Itse asiassa se on ajan ja rahan säästöä.


Minkälaiset silmälasit sinulla on? Yrityskulttuurin anatomiaa

29.12.2017 | Catharina Kallio

”Me emme ole kahvialan yritys, jossa harjoitetaan asiakaspalvelua. Olemme ihmisalan yritys, jossa tarjotaan kahvia. Koko liiketoimintamme perustuu loistavaan asiakaspalveluun, ilman sitä olemme pulassa.”


1 2 3 4 5 6 Seuraava