MPS blogit ja uutiset

MPS Lifeworks -kyselytutkimus: Vain joka kolmas ammattilainen on suunnitellut uraansa – silti usea haluaa muutosta

20.03.2019 |

Suomalaisista eri alojen ammattilaisista vain alle kaksi viidestä on tyytyväisiä tilanteeseensa työelämässä, silti vain joka kolmas on tehnyt konkreettisia suunnitelmia oman uransa varalle, selviää MPS Lifeworksin toteuttamasta kyselytutkimuksesta.


Miten vastaan tämän päivän huutoon johtajana? USKALLA MUUTTAA KÄYTTÄYTYMISTÄSI!

18.03.2019 | Marcus Herold

Johtajuus-teema on tärkeä osa työtämme MPS:ssä, ja yksi osa sitä on myös halu ja tahto vaikuttaa johtamiseen, johtajuuteen liittyvään arvomaailmaan ja johtajuuden jatkuvaan kehittämiseen.


Nämä 9 kohtaa auttavat yritystäsi tehostamaan digioppimista

15.03.2019 |

MPS Prewisen tiimistä Silja ja Pekka kävivät hiljattain Lontoossa Learning Technologies 2019- messuilla kuulemassa uusimmat trendit digioppimisen saralta. Tähän blogiin olemme koonneet tärkeimmät pääpointit ja ohjenuorat messuilta.


Tunnetaitoja, vuorovaikutusta ja luovuutta e-oppimisella – mahdotontako?

26.02.2019 | Eevi Kuokkanen

Uudet sukupolvet odottavat työnantajiltaan, että oppiminen on järjestetty osaksi työtä. Oppimisen tavoitteet ovat muuttuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana radikaalisti: annamme koneen tietää faktat ja tekoälyn analysoida ne.


Coaching – minun hetkeni.

04.02.2019 |

Pääsin kokeilemaan coachingia tietämättä etukäteen mitä on tulossa. Catharina Kallio MPS:ltä pyysi minua valmistautumaan miettimällä kolme asiaa, ongelmaa, joihin toivoisin löytäväni ratkaisun. Näitä ongelmia lähdimme yhdessä ratkomaan kolmessa tapaamisessamme.


MPS-Yhtiöiden ammattilaisten työnhakututkimus: Yhdeksän kymmenestä uskoo, että nykyisellä omalla osaamisella on kysyntää myös tulevaisuudessa

01.02.2019 |

MPS-Yhtiöiden joulukuussa 2018 toteuttama ammattilaisten työnhakututkimus kartoitti asiantuntijoiden ja johtajien näkemyksiä työnhausta ja työelämästä. Tutkimukseen vastasi 1271 suomalaista työntekijää ja -hakijaa.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 Seuraava