Osallistava ja oppiva kulttuuri

Uudistumiskyvystä kilpailuvaltti

Kestävää uudistumista

Kilpailukyvyn edellytys on kyky uusiutua jatkuvasti. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi rakentamaan kestävää uudistumista avoimen kulttuurin, laadukkaan lähijohtamisen ja jatkuvan oppimisen kautta.

Tutustu ratkaisuumme

Anna Heiliö
MPS Prewise

Osallistavan kulttuurin luominen ja coachaava johtaminen

Avoimen kulttuurin syntymiseen tarvitaan luottamusta ja coachaavaa tukea itseohjautuville yksilöille ja tiimeille, jotta heillä on turvallinen ympäristö kokeilla ja uudistaa. Siksi me MPS:llä tarjoamme organisaatiollesi monipuolista valmentavan lähijohtamisen tukea. Muutosten osallistavaan työstämiseen ja tiimien sitouttamiseen tarjoamme ketterät keskustelutyökalut, joilla yhteinen uudistuminen onnistuu myös hybridityössä.

Yksilöiden ja organisaation jatkuva oppiminen

Kestävä uudistuminen vaatii jatkuvaa oppimista, ja sitä odottavat työympäristöltään myös parhaat osaajat. Oppimisen asiantuntijoina tarjoamme yksilöille ja organisaatioille parhaat ratkaisut jatkuvaan oppimiseen. Tuemme yksilöitä korkealaatuisten coaching- ja mentorointipalveluiden avulla. Laadukkaalla digitaalisella oppimisella tuomme organisaatiosi osaamisen kehittämiseen tasalaatuisuutta, tehokkuutta ja seurattavuutta – ja samalla myös monipuolisuutta ja innostavuutta. Oppimisen konsultointipalveluillamme autamme luomaan yhteisen osaamisen ja jatkuvan oppimisen kulttuuria.

Henkilöstöanalytiikka – tiedolla johtamista

MPS:n osaamisen johtamisen kokonaisuuteemme kuuluu erottamattomana osana people analytics– ja tutkimusosaaminen. Autamme organisaatiotasi olemaan esimerkiksi tiimien pulsseilla nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä arvioimaan ja kehittämään johtamisosaamista. Entä mitä kuuluu organisaatiokulttuurille? Autamme selvittämään, kuinka kulttuuri tukee strategian toteutumista ja kuinka sitä voidaan edelleen kehittää.

Tutustu aiheeseen liittyviin palvelualueisiin tarkemmin

Ratkaisuumme liittyviä palveluita

Ota yhteyttä

Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
TUTUSTU