Menestyjät esiin analytiikalla

Henkilöstödataa johtamisen ja henkilöstönkokemuksen kehittämiseen

Menestyksen tueksi

Henkilöstöanalytiikan merkitys osana strategista liiketoiminnan johtamista kasvaa koko ajan. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi hyödyntämään dataa ja analytiikkaa parhaiden osaajien löytämiseksi sekä paremman henkilöstökokemuksen ja johtamisen kehittämiseksi.

Rekrytointi- ja tutkimusasiantuntijamme Jonathan & Jan kertovat lisää

Jonathan Rasmus ja Jan Silvonen
Rekrytointi- ja tutkimuspalvelut

Hyödynnä henkilöstödataa ja analytiikkaa

Yksilön ja organisaation menestymistä voi edistää yhdistämällä ja hyödyntämällä organisaatioissa kertyvää monipuolista henkilöstödataa. Sillä organisaatioissa kukoistavat ne yksilöt, joiden osaaminen, tavoitteet, motivaatio ja työskentelytapa sopivat hyvin yhteen tiimin ja organisaatiokulttuurin kanssa. Me MPS:llä hyödynnämme henkilöstödatan analytiikkaa erityisesti rekrytointi- ja henkilöarviointipalveluissa, mutta myös johtamisen kehittämisessä ja luonnollisesti tutkimuksissa. Henkilöstökokemuksen kehittämiseen henkilöstödatan analytiikka on erinomainen keino.

Datalla lisää osumatarkuutta rekrytointiin

Organisaatiosi voi tarkemmin tunnistaa rekrytoivan henkilön profiilin hyödyntämällä henkilöstödataa ja analytiikkaa. Sen avulla kartoitetaan esimerkiksi millainen profiili sopii parhaiten kyseiseen tiimiin ja tehtävään sekä organisaatiosi kulttuuriin. Datan avulla tiedetään mitä rekrytointikanavia ja keinoja kannattaa käyttää, jotta profiilin mukaisia kandidaatteja löytyy. Henkilöstödatan systemaattinen kerääminen ja analysointi auttaa myös tunnistamaan tehtävässä menestyjät talon sisältä. MPS:n rekrytointipalveluista mm. ilmoitushaussa ja suorahaussa hyödynnämme laajasti henkilöstödataa yhdessä henkilöarviointien kanssa parhaan menestyjän tunnistamiseksi. 

Henkilöstödataa johtamisen kehittämiseen 

Kattavalla henkilöstödatan hyödyntämisellä voidaan tunnistaa ja ohjata myös johtamisen kehittämistä. Datan ja analytiikan avulla tiedetään millaisia henkilöprofiileja organisaatiossasi on sekä millaista kulttuuria ja johtamista he arvostavat. Tässä tutkimuspalvelumme ovat henkilöstödatan sydämenä, sillä mm. henkilöstö- ja kulttuuritutkimuksista sekä 360-arvioinneista kerättävä data luo pohjan oleelliselle organisaation kulttuurin, toimintatapojen ja tiimien tuntemukselle.

Tutustu aiheeseen liittyviin palvelualueisiin tarkemmin

Ratkaisuumme liittyvät palvelut

Ota yhteyttä

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU