Henkilöstö­tutkimus

Henkilöstötutkimus kuuluu tavoitteelliseen henkilöstöjohtamiseen ja on keskeinen osa esimiehen työkalupakkia. Oikein toteutettuna henkilöstötutkimus toimii työkaluna, jonka avulla vahvistetaan työhyvinvointia sekä työntekijöiden motivaatiota.
Asiantuntijamme
Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
LAITA MEILLE VIESTI
VARAA AIKA KALENTERISTANI

“ (1)

Tyytyväinen työntekijä tuottaa yritykselle 40 % tyytymätöntä työntekijää enemmän.

 

Hetrick, 2011

Henkilöstötutkimus kuuluu tavoitteelliseen henkilöstöjohtamiseen ja on keskeinen osa esimiehen työkalupakkia. Oikein toteutettuna henkilöstötutkimus toimii työkaluna, jonka avulla vahvistetaan työhyvinvointia sekä työntekijöiden motivaatiota. Jotta tuloksellinen ja tuottava työnteko mahdollistuu, täytyy niin osaamisen johtamisen, yhteistyön ja muutosten läpiviennin kuin rakenteiden ja sisäistenkin prosessien toimia riittävän hyvin.

 

Henkilöstökokemus

"Ilmapiiri selittää 20-30 % yrityksen tuloksesta (Coleman, 2000)."

Henkilöstötutkimus tuottaa luotettavaa tietoa organisaation työntekijöiden näkemyksistä sekä kokemuksista ja siten edesauttaa riskien ja uhkien ennakoimista. Tyypillisenä haasteena kuitenkin on tutkimustulosten tiimitason käytännön merkityksen analysointi ja sen pohjalta tehtyjen kehitystarvehavaintojen käytäntöön saattaminen.

Kehittämistoimenpiteiden jalkauttamista pystymme tukemaan mm. johtamisen ja esimiestyön valmennuksilla sekä verkkokoulutuksen avulla. Olemme neuvonantajanne digitaalisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja tehokkaan muutoksen aikaansaamisessa. MPS-Tutkimuksen verkkopalvelut tarjoavat alustan kehittämistoimenpiteiden suunnitteluun, laadintaan ja etenemisen seurantaan.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
TUTUSTU
VARAA AIKA KALENTERISTANI