MPS-webinaari: Katoaako yhteisöllisyys hybridijohtamisen myötä?

26.3.2021

Uudet johtamisen tavat ja kanavat ovat muuttamassa työelämää pysyvästi. Hybridijohtaminen asettaa uusia haasteita esimiehille ja johtajille; kuinka vaalia yhteisöllisyyden tunnetta ja säilyttää luottamus työyhteisössä. Erilaisuuden ymmärtäminen ja huomioiminen, hyvinvoinnin tukeminen sekä ongelmien varhainen tunnistaminen etätyössä edellyttävät uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa ja johtaa. Etäjohtaminen ei ole sitä, että kokoukset siirretään neuvotteluhuoneesta videoyhteyksille. Jokaisen esihenkilön ja johtajan kannattaisikin esittää itselleen seuraava kysymys: jos huomenna olisi työelämän ensimmäinen päivä, millaisen johtamismallin loisin?

Webinaarissamme MPS:n seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta sekä aiheesta Pro gradu -tutkielmaa kirjoittava Iida Vanhala kertoivat kokemuksia ja vinkkejä siitä, miten varmistaa yhteisöllisyyden säilyminen hybridijohtamisessa ja rakentaa uutta päivittäisjohtamisen mallia. Tilaisuuden avasi MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliö.


Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi tästä:

Samalla pääset näkemään muitakin MPS:n webinaaritallenteita työelämän ja uran ajankohtaisista asioista. Näet kaikki webinaarit täältä.