Prewise Learning: verkkokurssituotantoa helposti ja laadukkaasti

Joskus on parasta tehdä itse. Prewise Learning -työkalulla teet ammattimaisen näköisiä verkkokursseja helposti ja joustavasti ilman erityisosaamista tekniikasta tai ohjelmoinnista.

Tuliterä Prewise Learning -kokonaisuus jatkaa helposti omaksuttavan Gimlet Composerin viitoittamalla tiellä: työkalulla luot itse verkkokursseja ilman teknistä syväosaamista, ketterästi ja organisaation brändin mukaisesti. MPS Prewisen verkko-oppimisen asiantuntijat ovat kuratoineet sinulle entistä monipuolisemman valikoiman sisällöntuotannon toiminnallisuuksia, helppokäyttöisyyttä uhraamatta.

Saatte työkalun käyttöönne nopeasti ja vaivatta, ja voitte luoda kurssipohjia ja erilaisia visuaalisia teemoja ketterästi itse. Halutessanne tarjoamme myös erillisen käyttöönottoprojektin, jossa luomme teille kurssipohjan organisaationne visuaalisella ilmeellä.

Prewise Learningilla toteuttamanne kurssit ovat responsiivisia eli niitä voi kätevästi suorittaa eri laitteilla. Käytettävissä on useita erilaisia tehtävä- ja sivutyyppejä sekä lisäkomponentteja, joiden avulla voi tuoda toiminnallisuutta ja kerroksellisuutta kursseihin. Kursseja voi työstää helposti myös tiimityönä hyödyntämällä kommenttityökalua.

Voit julkaista Prewise Learning -sisällöntuotantotyökalulla tehdyt kurssit joko Gimlet LMS -järjestelmän kautta tai SCORM-paketteina muissa oppimisympäristöissä.

Toimivan teknologian lisäksi tukenasi ovat aina tarvittaessa myös MPS:n asiantuntijat: pystyt tuottamaan verkkokursseja täysin itsenäisesti, mutta mikäli kaipaat apua oppijalähtöiseen verkkokurssien suunnitteluun tai oppimisen kulttuurin tehostamiseen, olemme vain puhelinsoiton päässä.

Haluatko tutustua Prewise Learningiin tarkemmin?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme sinulle sopivan ajankohdan työkaludemon esittelylle.

Vain tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marja Nousiainen, Account Manager
marja.nousiainen@mps.fi
+358 40 750 6691

Tatu Artman, Account Manager
tatu.artman@mps.fi
+358 20 746 9401