MPS tarjoaa käyttöönne monipuoliset henkilöarviointi-, rekrytointi- ja suorahakupalvelut

MPS-Yhtiöt on valtionhallinnon ensisijainen rekrytointipalveluiden puitesopimustoimittaja kaudelle 2019-2023. Lisätietoja rekrytointipalveluiden puitejärjestelyistä löydät täältä.

Hansel-puitesopimuksella saatte käyttöönne tehokkaat ja laadukkaat rekrytoinnin, suorahaun ja arvioinnin palvelut. Palvelut sopivat esimerkiksi tilanteisiin, joissa rekrytointi on haastavaa tai esimies kaipaa lisätukea rekrytointipäätöksiin. Palvelumme ovat saatavilla kaikissa MPS:n toimipisteissä ympäri Suomea.

Puitesopimuksen sopimusyhteyshenkilö MPS-Yhtiöissä on Irene Turakainen.


Tiedustele palveluistamme tai tee tilaus!

 

 

 

 

 

 

Hansel on julkisen sektorin hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion, kuntien, korkeakoulujen ja seurakuntien hankintatoimeen. Avainsanoja toiminnassamme ovat vastuullisuus ja digitaalisuus. Palvelujemme ytimen muodostavat yhteishankinnat, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita. Meillä on yhteensä noin 80 puitejärjestelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää, joihin on kilpailutuksen perusteella valittu yli 350 sopimustoimittajaa. Toimintamme perustuu Hansel-lakiin, jossa määritellään tehtävämme ja asiakkaamme. Olemme voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, josta valtio omistaa 65 prosenttia ja Kuntaliitto 35 prosenttia. Lue lisää www.hansel.fi.