Osaamisen johtaminen jatkuvana palveluna

Kilpailuetua henkilöstöä ja uudistumiskykyä kehittämällä

Osaamisesta pitkäjänteistä kilpailukykyä

Yrityksissä arjen panostus ei aina kohtaa strategista painotusta henkilöstöstä voimavarana ja kilpailukyvyn lähteenä. MPS:n jatkuvat palvelut on joustava ratkaisu organisaatiosi pitkäjänteiseen henkilöstön kehittämiseen, osaamisen johtamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen. 

Kehitysjohtajamme Iiro kertoo uudesta ratkaisusta

Iiro Pohjanoksa
Kehitysjohtaja

MPS:n jatkuvan palvelun malli

Jatkuvan palvelun mallissamme on helppo ja selkeä kuukausipohjainen hinnoittelu, jossa me MPS:llä sitoudumme organisaatiosi henkilöstön kehittämiseen ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen osaamisen näkökulmasta. Yrityksesi voi itse valita sopivan palvelumallin ja siihen liittyvät palvelut ja varmistaa kanssamme jatkuvan kehittämisen ja uudistamisen, kilpailukyvn säilymisen sekä datan kertymisen ja jakamisen.


Kertyvää ja jaettua dataa osaamisen johtamiseen

Yhdistämällä yksilöiden uratoiveet, osaamisen kehittäminen ja organisaation osaamistarpeet luodaan pitkäjänteistä kilpailuetua. Yrityksillä ei kuitenkaan aina ole riittävästi aikaa fokusoida henkilöstön osaamisen ja henkilöstöjohdon asioihin. Toimenpiteet jäävät kertaluonteisiksi eikä arvokasta HR-dataa kerry tai siirry eteenpäin.

Me MPS:llä yhdistämme HR-teknologiat, datan ja palvelut jatkuvaksi kehityspalveluksi. Keräämme tietoa, jalostamme sitä ja tarjoamme organisaatiollesi sekä tiedon että siihen liittyvät järjestelmät helppokäyttöisessä ympäristössä. Lisäksi konsultti tai jopa tiimi huolehtii jatkuvana palveluna organisaatiosi henkilöstöasioiden johtamisesta ja kehittämisestä toimien erinomaisena osaamisen ja kehittämisen tukena HR-johdolle ja ylimmälle johdolle.

Tutustu aiheeseen liittyviin palvelualueisiin tarkemmin

Ota yhteyttä

Liisa Kirjavainen
Liisa Kirjavainen
liisa.kirjavainen@mps.fi +358 20 746 9423
TUTUSTU