Verkko-oppimisen käynnistäminen

Pitäisikö teille juurruttaa digitaalisen oppimisen kulttuuri? Kiinnostaako verkko-oppimisen laajempi käyttö, mutta ette tiedä, mistä aloittaa? MPS on neuvonantajanne digitaalisen ja monimuotoisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa – alusta asti.
Asiantuntijamme
Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
TUTUSTU

“ (1)

Verkko-oppimisen käynnistämisen konsultointi auttaa teitä kehittämään digitaalisen oppimisen kulttuuria pitkällä tähtäimellä.

 

Anna Heiliö

Toimitusjohtaja, MPS Prewise

Parhaat tulokset liiketoiminnan kannalta saadaan aikaan, kun osaamisen kehittäminen on ajassa kiinni ja tavoittaa tehokkaasti riittävän suuren osan kohderyhmästä. Verkko-oppimisen käynnistämisen konsultointi auttaa teitä kehittämään digitaalisen oppimisen kulttuuria pitkällä tähtäimellä.

MPS:n asiantuntijat tukevat teitä esimerkiksi oppimisympäristön valinnassa ja nykyisten teknologioidenne valjastamisessa oppimiskäyttöön ja antavat teille hyvät eväät laadukkaan sisällöntuotannon käynnistämiseen sisäisesti tai kumppaniyhteistyössä. Avullamme saatte myös pikastartin vaikkapa verkko-oppimisen pilotointiin: voitte ketterästi kokeilla, millaisia valmiuksia omassa organisaatiossanne on ja millaiset ratkaisut toimivat. Pilotoinnin perusteella olette varmemmalla pohjalla, kun kartoitatte kokonaisuuksia, rooleja ja osaamistarpeita.

Heti alussa on tärkeää määritellä selkeästi erilaisten sidosryhmien tavoitteet ja verkko-oppimisen roolit ja vastuut. Autamme teitä lähestymään systemaattisesti tätä määrittelyä, jotta yhteisen osaamisen kulttuurin rakentamiselle muodostuu vakaa pohja. Tutustu tarjoamaamme tavoitteellisen verkko-oppimisen workshopiin, jonka tuella määrittelette selkeät suuntaviivat kehittämistyöllenne. Sopivaa tukea työn käynnistämiselle tarjoaa myös digitaalisen oppimiskulttuurin rakentaminen -koulutuksemme, jossa käydään läpi uudenlaisen oppimiskulttuurin rakentamista ja sen edellytyksiä.

Suunnittelemme mielellämme konsultointi- ja koulutuskokonaisuuksia myös suoraan yksilöllisten tarpeidenne pohjalta – ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan tarkemmin siitä, kuinka voisimme yhdessä saattaa verkko-oppimisen hyödyt täysimittaisesti myös teidän organisaationne käyttöön.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
TUTUSTU