Soveltuvuuden arviointi

Soveltuvuuden arviointi ennustaa työssä menestymistä. Kun parhaat osaajat ovat tiedossa, mutta valinta ehdokkaiden välillä ei ole yksiselitteistä, soveltuvuuden arviointi auttaa hakijoiden keskinäisessä vertailussa peilaten tehtävässä menestymisen kriteereihin. Arviointi antaa tietoa ehdokkaiden vahvuuksista, kehittymisalueista sekä työskentelytyylistä, motivaatiosta ja kehityspotentiaalista. Soveltuvuuden arviointi vähentää virherekrytoinnin riskiä ja auttaa uuden henkilön työssä ohjaamista.
Asiantuntijamme
Veronika Solovian
Veronika Solovian
veronika.solovian@mps.fi + 358 20 746 9486
LAITA MEILLE VIESTI

“ (1)

Hakijoiden vahvuudet ja heikkoudet tulivat selkeästi esiin ja tulos vahvisti valintaa.

 

Arviointiasiakkaan antama palaute

Palvelemme laadukkaasti ja asiantuntevasti

 • Noudatamme henkilöarvioinneissamme hyviä henkilöarviointikäytäntöjä. Toteutamme soveltuvuusarviointimme aina monimenetelmäisesti psykologiliiton suositusten mukaisesti. Monimenetelmäisyys tarkoittaa sitä, että pääasiallinen tiedonkeruumenetelmä on ammattitaitoisesti tehty haastattelu ja sen lisäksi käytämme tutkittuja ja valideja psykologisia testejä.
  Lue lisää monimenetelmäisyydestä henkilöarvioinnissa.
 • Arviointeihin sisältyy myös simulaatiotehtäviä. Yleisin on ryhmäsimulaatio, jossa eri tehtäviin hakevat henkilöt keskustelevat ja ratkovat ongelmia yhdessä. Meillä on laaja valikoima myös yksilöllisesti suoritettavia simulaatioita eri työtehtäviä varten.
 • Vastaamme asiakkaiden toiveisiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Prosessimme ovat hiottuja, joten asiakas voi luottaa laadukkaaseen ja mutkattomaan palveluun.
 • Perehdymme aina huolellisesti kussakin työtehtävässä menestymisen edellytyksiin ja käytämme tarkoituksenmukaisia arviointimenetelmiä.
 • Seuraamme arviointiemme osuvuutta ja asiakkaidemme arvosana siitä on 6,2 / 7
 • Palveluitamme toteuttavat sertifioidut henkilöarvioinnin ammattilaiset.
  Tutustu henkilöarviointia tekeviin MPS konsultteihin »
  Lue lisää Suomen Psykologiliiton sivuilta sertifioinnista »
 • Ammattimaisesti toteutetut soveltuvuusarvioinnit luovat osaltaan hyvää työnantajamielikuvaa. Soveltuvuusarviointeihin osallistuneiden asiakkaamme arvosana asiakaspalvelusta sekä yleisestä arviointikokemuksesta on  6,2 / 7.  Yli 80 % arviointeihin osallistuneista suosittelee palveluamme.
   
Selkokielinen ja ytimekäs raportointi

Haluamme, että niin arvioinnin tilaaja kuin arvioinnissa käyvä henkilökin saa arvioinnin lopputuloksena mahdollisimman selkeää tietoa valintojen tai kehittymisen tueksi. MPS:n arviointiraportti sisältää selkokielisen ja ytimekkään kuvauksen arvioitavan henkilön vahvuuksista ja kehittymisalueista suhteessa haettavaan tehtävään tai organisaation tilanteeseen, sekä selkeän kannanoton henkilön soveltuvuuteen.

Annamme rekrytoivalle esihenkilölle hyvät valmiudet valitun henkilön ohjaamiseen työssään. Arvioinnin tehnyt konsultti käy tulokset läpi myös henkilökohtaisesti niin asiakkaan kuin hakijankin kanssa tämän niin halutessa.

Toteutamme arvioinnit etänä

Suurin osa henkilöarvioinneistamme toteutetaan etäyhteyksin. Näin arviointiin liittyvät tehtävät voi tehdä joustavasti silloin, kun arvioitavalle parhaiten sopii. 70 % arvioiduista toivoo arvioinnin toteutuksen olevan kokonaan etänä. Mahdollistamme myös rauhallisen ja keskeytyksettömän työskentelyn jollakin kuudesta Suomen toimistostamme arvioitavan niin halutessa. 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Veronika Solovian
Veronika Solovian
veronika.solovian@mps.fi + 358 20 746 9486
TUTUSTU