Sisällöntuotannon konsultointi

Sisällöntuotanto digitaalisiin oppimismateriaaleihin on oma lajinsa, jossa on huomioitava niin organisaation laajemmat tavoitteet, kohderyhmän oppimistavoitteet, verkkopedagogiikan perusteet kuin käytössä olevan sisällöntuotantotyökalun reunaehdot. Me autamme ottamaan nämä perusteet haltuun ja tuottamaan laadukasta verkko-oppimisen sisältöä.
Asiantuntijamme
Heidi Juhantalo
Heidi Juhantalo
heidi.juhantalo@mps.fi +358 50 367 8177
TUTUSTU

“ (1)

Workshop oli todella toimiva! Sen pohjalta toteutimme itse kahdella kielellä talon parhaan e-learning-kurssin.

 

Peter Nuyttens

Project Manager, VBD Global Support

Sisällöntuotantokyvykkyyden kasvattaminen 

Koulutamme sisällöntuottajianne laatimaan motivoivaa, merkityksellistä ja mieleenpainuvaa sisältöä. Opastamme kohderyhmän ja oppimistavoitteiden määrittelyssä, sisällön rajaamisessa sekä riittävän konkretian tavoittamisessa - unohtamatta visuaalisen suunnittelun merkitystä oikeanlaisen tunnelman ja viestin välittämisessä. Tuemme myös pitkälle edistyneitä organisaatioita, kun kaivataan vinkkejä verkko-oppimisen uudistamiseen ja vaikkapa pelillisen lähestymistavan kokeilemiseen.

Voimme auttaa teitä verkko-oppimisen ratkaisujen suunnittelun kanssa riippumatta siitä, mikä sisällöntuotantotyökalu teillä on käytössänne. Pidämme koulutukset ja workshopit suomeksi tai englanniksi.

Voit valita alla olevista koulutuksista osuvimmat tai pyytää meitä räätälöimään juuri teille sopivan koulutuksen! Erityisen tehokkaan startin laadukkaaseen digioppimisen sisällöntuotantoon saatte, kun koulutukseen yhdistetään pilottiprojekti, jonka aikana asiantuntijamme tukee teitä kädestä pitäen, kun viette koulutukset opit käytäntöön omassa sisällöntuotantohankkeessanne.

Sisällöntuotannon perusteet (pdf) →

Visuaalisen suunnittelun perusteet (pdf) →

Vaikuttavaa verkko-oppimisen sisällöntuotantoa -workshop (pdf) →

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Heidi Juhantalo
Heidi Juhantalo
heidi.juhantalo@mps.fi +358 50 367 8177
TUTUSTU