Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Autamme toteuttamaan kaikki rekrytoinnin vaiheet laadukkaasti. Osaamisemme kattaa rekrytointimarkkinoinnin, oikeiden henkilöiden etsimisen eli sourcingin sekä soveltuvuusarvioinnit eli koko rekrytoinnin hallinnan.

Tapaamme vuosittain useita tuhansia ihmisiä työnhaun eri vaiheissa, mikä luo meille kattavan kuvan työmarkkinasta. Pystymmekin sparraamaan jo ennen aloitusta rekrytoinnin vaikeusasteesta ja sitä kautta auttamaan parhaan ratkaisun valinnassa.

Onnistunut rekrytointi syntyy seuraavista asioista:

  1. Parhaat ehdokkaat. Autamme tunnistamaan tehtävässä vaadittava osaaminen ja keinot sen löytämiseen sekä parhaita ehdokkaita houkuttavat tekijät. Herätämme hakijoiden kiinnostuksen rekrytointiviestinnällä. Kartoitamme ja houkuttelemme lisäehdokkaita eri kanavista.

  2. Hyvä hakijakokemus ja tehokas rekrytointiprosessi. Tuemme esimiehiä alkuvalinnoissa ja haastatteluissa. Hoidamme rekrytointiprosessin hallinnoinnin järjestelmällisesti sekä ajantasaisen hakijaviestinnän.

  3. Oikea valinta. Varmistamme sopivuuden kulttuuriin ja tehtävään. Potentiaali kehittyä. Johtaminen ja ohjaus voidaan sovittaa yksilöllisesti. Virherekrytoinnin mahdollisuus pienenee. 

Lähdemme aina liikkeelle tarpeen määrittelystä eli millaista osaamista tarvitaan organisaation tavoitteiden saavuttamiseen ja tulevaisuuden menestyksen varmistamiseen. Kun rekrytoinnissa tavoiteltu osaaminen on määritelty, niin rekrytointi voidaan toteuttaa systemaattisesti ja sen onnistumista arvioida.

Uuden työntekijän onnistumisen tehtävässä ratkaisevat henkilökohtainen osaaminen mutta myös persoonallisuus sekä sopivuus kulttuuriin. Soveltuvuusarviointimme tuottaa lisätietoa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiosta, vuorovaikutuksesta, ongelmanratkaisukyvystä ja johtamisesta ja varmistaa soveltuvimman henkilön tunnistamisen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous