Rekrytointi ja suorahaku 

Rekrytointipalveluillamme saavutat osaajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Rakennamme yhdessä kanssanne modernia työnantajamielikuvaa ja hyvää hakijakokemusta.

Olemme valtionhallinnon ensisijainen rekrytointipalveluiden puitesopimustoimittaja kaudelle 2019-2023.

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Ilmoitushaku on tehokas tapa, kun halutaan kertoa tarinaa työpaikasta ja -tehtävistä eli kun rakennetaan työnantajakuvaa. MPS:n rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijat rakentavat mediasuunnitelman, jonka avulla tavoitetaan juuri halutut kohderyhmät. Some- ja digikanavien käyttö mahdollistavat kohdentamisen juuri oikeisiin kohderyhmiin. Ilmoitushaku on myös kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun tiedetään että työnantaja ja -tehtävä ovat kiinnostavia ja että potentiaalisia työnhakijoita on riittävästi.

Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija. Pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason rekrytointeihin. Suorahaku tavoittaa ja vaikuttaa lisäksi niihin henkilöihin, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta tehtävää. Näitä asiantuntijaverkostoja MPS kehittää pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti. Suorahakukonsulttimme määrittelee hakukriteerit yhdessä asiakkaan edustajan kanssa, jonka jälkeen kokeneet research konsulttimme etsivät ehdokkaita hyödyntämällä MPS:n monipuolisia verkostoja ja rekrytointikanavia.

Jos etsit henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin, MPS Executive Search -palvelumme ovat käytettävissäsi.

Haluamme jokaisessa rekrytoinnissa varmistaa, että kaikille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva rekrytoivasta organisaatiosta ja että työnhaussa mukana olo on positiivinen ja itseä kehittävä kokemus. Rekrytointipalveluillamme varmistat ylivertaisen hakijakokemuksen, joka on helppo, inhimillinen ja hakijan työuraa edistävä.

Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Tapaamme vuosittain useita tuhansia ihmisiä työnhaun eri vaiheissa, mikä luo meille kattavan kuvan työmarkkinasta. Pystymmekin sparraamaan jo ennen aloitusta rekrytoinnin vaikeusasteesta ja sitä kautta auttamaan parhaan ratkaisun valinnassa. Lue onnistuneen rekrytoinnin reseptimme.

Lue lisää >

Rekrytointivalmennukset

Me MPS:ssä kehitämme asiakkaidemme rekrytointiosaamista ja hakijakokemusta. Järjestämme vuosittain avoimia rekrytointiin ja sosiaaliseen mediaan kohdentuvia valmennuksia sekä teemme räätälöityä organisaatiokohtaisia rekrytointivalmennuksia.

Lue lisää >