Rekrytointi ilmoitushaulla
– näkyvää työnantajakuvan viestimistä

Rekrytointipalveluillamme saavutat osaajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Rakennamme yhdessä kanssanne modernia työnantajamielikuvaa ja hyvää hakijakokemusta.

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Ilmoitushaku on tehokas tapa, kun halutaan kertoa tarinaa työpaikasta ja -tehtävistä eli kun rakennetaan työnantajakuvaa. MPS:n rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijat rakentavat mediasuunnitelman, jonka avulla tavoitetaan juuri halutut kohderyhmät. Some- ja digikanavien käyttö mahdollistavat kohdentamisen juuri oikeisiin kohderyhmiin. Ilmoitushaku on myös kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun tiedetään että työnantaja ja -tehtävä ovat kiinnostavia ja että potentiaalisia työnhakijoita on riittävästi.

MPS Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Jos etsit henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin, MPS Executive Search -palvelumme ovat käytettävissäsi.

Haluamme jokaisessa rekrytoinnissa varmistaa, että kaikille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva rekrytoivasta organisaatiosta ja että työnhaussa mukana olo on positiivinen ja itseä kehittävä kokemus. Rekrytointipalveluillamme varmistat ylivertaisen hakijakokemuksen, joka on helppo, inhimillinen ja hakijan työuraa edistävä.

Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Tapaamme vuosittain useita tuhansia ihmisiä työnhaun eri vaiheissa, mikä luo meille kattavan kuvan työmarkkinasta. Pystymmekin sparraamaan jo ennen aloitusta rekrytoinnin vaikeusasteesta ja sitä kautta auttamaan parhaan ratkaisun valinnassa. Lue onnistuneen rekrytoinnin reseptimme.

Lue lisää >

Rekrytointivalmennukset

Me MPS:ssä kehitämme asiakkaidemme rekrytointiosaamista ja hakijakokemusta. Järjestämme vuosittain avoimia rekrytointiin ja sosiaaliseen mediaan kohdentuvia valmennuksia sekä teemme räätälöityä organisaatiokohtaisia rekrytointivalmennuksia.

Lue lisää >