Rekrytointi

Rekrytoinnit ovat organisaation tärkeimpiä strategisia valintoja, sillä menestys syntyy aina ihmisistä. Henkilövalinnat ovat myös mahdollisuus uudistaa organisaation toimintaa.

Oikeiden ihmisten löytäminen ja valinta ovat päätöksiä, jotka on tärkeää toteuttaa systemaattisen pohjatyön kautta. MPS on asiantuntija- ja johtamistehtävien rekrytointikumppani. Haluamme jokaisessa rekrytoinnissa varmistaa, että kaikille mukana olleille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva rekrytoivasta organisaatiosta ja että työnhaussa mukana olo on positiivinen ja itseä kehittävä kokemus.

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Tämä toteutuu kahdella tavalla. Rekrytointiviestintä kertoo kulttuurista ja tehtävän hyvistä puolista kiinnostavasti oikealle kohderyhmälle. Voimme myös kartoittaa tehtävää sopivia ihmisiä ja olla heihin yhteydessä, jotta he kiinnostuvat tehtävästä.

Uuden työntekijän onnistumisen tehtävässä ratkaisevat henkilökohtainen osaaminen mutta myös persoonallisuus sekä sopivuus kulttuuriin. Soveltuvuusarviointi tuottaa lisätietoa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiosta, vuorovaikutuksesta, ongelmanratkaisukyvystä ja johtamisesta, mikä auttaa rekrytoinnin loppuvaiheessa varmistumaan oikeasta valinnasta.

MPS:n rekrytointipalvelut tarjoavat ratkaisun erilaisiin rekrytoinnin haasteisiin. Oli kyse yksittäisestä avainhenkilön rekrytoinnista tai yrityksen rekrytointistrategian uudistamisesta, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Rekrytointipalveluihimme kuuluvat ilmoitushaku, verkostohaku ja rekrytointivalmennukset. Suorahauissa käytettävissä ovat MPS Executive Searchin asiatuntijat.

Rekrytointipalvelut

Toteutamme rekrytoinnit vaativiinkin tilanteisiin ammattitaidolla ja tehokkaasti. Varmistamme, että rekrytointiin saadaan mukaan parhaat ehdokkaat ja tuemme valitsemaan tehtävään sopivimman henkilön.

Lue lisää
Juha Vaara

"Työnhakijalle pitää välittää tunnetta ja tietoa työpaikasta. Kulttuuri ja arvot ratkaisevat."

Juha Vaara

Seniorikonsultti

Rekrytointiosaamisen kehittäminen

Autamme sinua ja organisaatiotasi kehittymään entistä paremmiksi rekrytoijiksi. Valmennamme rekrytointiprosessin uudistamiseen, tehokkaisiin haastattelu- ja hakumenetelmiin sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja viestintään.

Lue lisää
Johanna Leskinen

"Toteuta rekrytoinnit ketterästi hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa."

Johanna Leskinen

Konsultti