Rekrytointi

Rekrytointipalveluillamme saavutat osaajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Rakennamme yhdessä kanssanne modernia työnantajamielikuvaa ja hyvää hakijakokemusta.

Rekrytoinnit ovat organisaation tärkeimpiä strategisia valintoja, sillä menestys syntyy aina ihmisistä. Henkilövalinnat ovat myös mahdollisuus uudistaa organisaation toimintaa.

Me olemme rekrytointikumppanisi parhaiden osaajien löytämiseen asiantuntija- ja johtamistehtäviin. Haluamme jokaisessa rekrytoinnissa varmistaa, että kaikille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva rekrytoivasta organisaatiosta ja että työnhaussa mukana olo on positiivinen ja itseä kehittävä kokemus.Rekrytointipalveluillamme varmistat ylivertaisen hakijakokemuksen, joka on helppo, inhimillinen ja hakijan työuraa edistävä.

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Toimiva rekrytointiviestintä kertoo yrityksenne kulttuurista ja tehtävän hyvistä puolista kiinnostavasti oikealle kohderyhmälle. Voimme myös kartoittaa tehtävää sopivia ihmisiä ja olla heihin yhteydessä, jotta he kiinnostuvat tehtävästä.

Uuden työntekijän onnistumisen tehtävässä ratkaisevat henkilökohtainen osaaminen mutta myös persoonallisuus sekä sopivuus kulttuuriin. Soveltuvuusarviointimme tuottaa lisätietoa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiosta, vuorovaikutuksesta, ongelmanratkaisukyvystä ja johtamisesta ja varmistaa soveltuvimman henkilön tunnistamisen.

Oli kyse yksittäisestä avainhenkilön rekrytoinnista tai yrityksen rekrytointistrategian uudistamisesta, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Rekrytointipalveluihimme kuuluvat ilmoitushaku, verkostohaku ja rekrytointivalmennukset. Suorahauissa käytettävissäsi ovat MPS Executive Searchin asiatuntijat.

Rekrytointipalvelut

Toteutamme rekrytoinnit vaativiinkin tilanteisiin ammattitaidolla ja tehokkaasti. Varmistamme, että rekrytointiin saadaan mukaan parhaat ehdokkaat ja tuemme valitsemaan tehtävään sopivimman henkilön.

Lue lisää
Juha Vaara

"Työnhakijalle pitää välittää tunnetta ja tietoa työpaikasta. Kulttuuri ja arvot ratkaisevat."

Juha Vaara

Seniorikonsultti

Rekrytointiosaamisen kehittäminen

Autamme sinua ja organisaatiotasi kehittymään entistä paremmiksi rekrytoijiksi. Valmennamme rekrytointiprosessin uudistamiseen, tehokkaisiin haastattelu- ja hakumenetelmiin sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja viestintään.

Lue lisää
Johanna Leskinen

"Toteuta rekrytoinnit ketterästi hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa."

Johanna Leskinen

Konsultti