Ilmoitushaku – näkyvää työnantajakuvan viestimistä

Rekrytointipalveluillamme saavutat osaajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Rakennamme yhdessä kanssanne modernia työnantajamielikuvaa ja hyvää hakijakokemusta.

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Ilmoitushaku on tehokas tapa, kun halutaan kertoa tarinaa työpaikasta ja -tehtävistä eli kun rakennetaan työnantajakuvaa. MPS:n rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijat rakentavat mediasuunnitelman, jonka avulla tavoitetaan juuri halutut kohderyhmät. Some- ja digikanavien käyttö mahdollistavat kohdentamisen juuri oikeisiin kohderyhmiin. Ilmoitushaku on myös kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun tiedetään että työnantaja ja -tehtävä ovat kiinnostavia ja että potentiaalisia työnhakijoita on riittävästi.

MPS Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Jos etsit henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin, MPS Executive Search -palvelumme ovat käytettävissäsi.

Haluamme jokaisessa rekrytoinnissa varmistaa, että kaikille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva rekrytoivasta organisaatiosta ja että työnhaussa mukana olo on positiivinen ja itseä kehittävä kokemus. Rekrytointipalveluillamme varmistat ylivertaisen hakijakokemuksen, joka on helppo, inhimillinen ja hakijan työuraa edistävä.

Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Toteutamme rekrytoinnit vaativiinkin tilanteisiin ammattitaidolla ja tehokkaasti. Varmistamme, että rekrytointiin saadaan mukaan parhaat ehdokkaat ja tuemme valitsemaan tehtävään sopivimman henkilön.

Lue lisää
Juha Vaara

"Työnhakijalle pitää välittää tunnetta ja tietoa työpaikasta. Kulttuuri ja arvot ratkaisevat."

Juha Vaara

Seniorikonsultti

Rekrytointiosaamisen kehittäminen

Autamme sinua ja organisaatiotasi kehittymään entistä paremmiksi rekrytoijiksi. Valmennamme rekrytointiprosessin uudistamiseen, tehokkaisiin haastattelu- ja hakumenetelmiin sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja viestintään.

Lue lisää
Johanna Leskinen

"Toteuta rekrytoinnit ketterästi hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa."

Johanna Leskinen

Konsultti