MPS Tietosuoja

MPS-Yhtiöt on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa.

Tutustu MPS-Yhtiöiden tietosuojapolitiikkaan täällä ja tietoturvapolitiikkaan täällä.

Jos syötät sivustomme kautta tietoa sähköisen lomakkeen tai muun toiminnon kautta, tietosi tallennetaan MPS-Yhtiöiden asiakas- ja päättäjärekisteriin ja voimme ottaa sinuun yhteyttä tiedusteluusi ja MPS-Yhtiöihin liittyen. 

Tutustu MPS-Yhtiöiden asiakas- ja päättäjärekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Jos osallistut MPS:n asiakkaiden toimeksiannosta tehtävään rekrytointiin, suorahakuun tai henkilöarviointiin, tietosi tallennetaan Rekrytointien ja henkilöarviointien yhteisrekisteriin.

Tutustu MPS-Yhtiöiden ja asiakkaan Rekrytointien ja henkilöarviointien yhteisrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Jos annat luvan käyttää tietojasi rekrytoinnin tai erilaisten kohdennettujen kampanjojen yhteydessä, tai osallistut asiakkaidemme toimeksiannosta tehtäviin urapalveluihin (uudelleensijoittumisohjaus, mentorointi jne.), tietosi tallennetaan MPS-Yhtiöiden urapalveluiden rekisteriin.

Tutustu MPS-Yhtiöiden urapalveluiden rekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Kuluttaja-asiakkaiden tiedot tallennetaan Lifeworksin rekisteriin.

Tutustu MPS Lifeworks kuluttaja-asiakkaiden rekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Jos haet töihin MPS-Yhtiöihin, tietosi tallennetaan MPS-Yhtiöiden omien rekrytointien rekisteriin.

Tutustu MPS-Yhtiöiden omien rekrytointien tietosuojaselosteeseen täällä.

Jos haluat tietää mitä henkilötietoja sinusta on tallennettu rekistereihimme, voit jättää rekisteritietojen tarkastuspyynnön tästä.

Toimintamme kehittämiseksi käytämme Google Analyticsin ja Leadfeederin analytiikkapalveluja. Näiden avulla kerätään sivustolla kävijöiltä IP-osoitteet sekä sivustolla liikkumiseen liittyvää käyttödataa, jotta voimme paremmin kohdentaa palvelujamme. MPS Lifeworksin sivuilla käytetyistä evästeistä voit lukea täältä.

Google Analyticsin voit estää selaimen lisäosalla. Estot ovat selain- ja laitekohtaisia. Google Analyticsin keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Leadfeederin ja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Leadfeeder Privacy Policy

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Sivuiltamme löytyy linkkejä muille sivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivuilta, kuten Facebook, Twitter ja Linkedin. Ulkopuolisen sisällön käyttö tapahtuu kulloinkin kyseessä olevan sivuston oman rekisteriselosteen mukaisesti.