MPS Prewisen oppimisen teknologian kokonaisuus

Digitaalinen kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon

MPS Prewisen oppimisen teknologian kokonaisuus kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutusten hallinnointiin, jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin. Oppimisympäristökokonaisuuteen sisältyvät digitaalisten koulutussisältöjen jakelu- ja hallinnointialusta Gimlet LMS (Learning Management System) sekä helppokäyttöinen verkkokurssityökalu Composer, joka on julkaistu täysin uudistuneena vuonna 2021 ja muodostaa nyt tuoreine apusovelluksineen Prewise Learning -työkalun organisaation monipuoliseen verkko-oppimisen sisällöntuotantoon.

Voit vapaasti valita oppimisympäristökokonaisuudestamme teille parhaiten sopivat palvelut. Autamme organisaatiotasi onnistumaan tarjoamalla toimivan teknologian lisäksi käyttöönne monimuotoisen oppimisen asiantuntemuksemme – saatavillanne ovat kattavat lisäpalvelut oppimisen kulttuurin konsultoinnista räätälöityyn digioppimisen sisällöntuotantoon ja oman sisällöntuotanto-osaamisenne kasvattamiseen.

Helppo ja nopea käyttöönotto

MPS Prewisen luotettavat ja tehokkaat teknologiaratkaisut skaalautuvat erilaisiin tarpeisiin. Työkalut tarjotaan SaaS (Software as a Service) -ratkaisuna, jonka etuja ovat mm. helppo ja nopea käyttöönotto sekä entistä pienemmät alkuinvestoinnit.

MPS Prewisen Gimlet-oppimisympäristö on yhteensopiva HR- ja ERP-järjestelmien kanssa. Asiakasorganisaatiolle voidaan myös toteuttaa käyttäjäystävällinen kertakirjautumisratkaisu (SSO, Single Sign-On).

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marja Nousiainen, Account Manager
marja.nousiainen@mps.fi
+358 40 750 6691

Tatu Artman, Account Manager
tatu.artman@mps.fi
+358 20 746 9401