Henkilöstötyön kehittä­minen

Liiketoimintalähtöistä HRD:tä

Henkilöstö­johtaminen palveluna

Kaikenkokoiset yritykset ja yhteisöt tarvitsevat menestyäkseen hyvää henkilöstöjohtamista ja keinoja työntekijöiden saamiseen, sitouttamiseen ja uudistamiseen. Palvelu tuo enemmän kuin työsuhdeasioiden laadukasta hoitamista, sillä yhdistämme laaja-alaiseen henkilöstön kehittämiseen organisaatiosi strategian ja liiketoiminnan tavoitteet.
Asiantuntijamme
Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ajantasaisin HR-osaaminen ja kokeneet ammattilaiset tueksi

Hyvä työntekijäkokemus ja työntantajakuva houkuttelevat osaajia, sitouttavat henkilöstöä ja vähentävät henkilöstöpakoa. Pienemmänkin yrityksen kannattaa satsata niihin sekä kehittää osaamista, huolehtia yhteisöllisyydestä, läsnäolosta – koko työelämän arjen pyörittämisestä mahdollisimman ansiokkaasti. Asiantuntevalla ja ajantasaisella HR-osaamisella yrityksesi on työelämän arjessa oikeasti helpompi toimia, ratkoa haasteita ja kehittää toimintaa liiketoimintalähtöisesti. Me MPS:llä tuomme vahvan HR-osaamisen yrityksesi tueksi työelämän eri tilanteisiin. Työsuhdeasioiden laadukkaan hoitamisen lisäksi toteutamme aina organisaatiosi strategiaa ja liiketoiminnan tavoitteita ymmärtävää laaja-alaista henkilöstön kehittämistä.

HRD palveluna

HRD palvelumme räätälöidään aina yrityksesi tai yhteisösi tarpeen mukaisesti. Ammattilaisemme tulevat paikalle, kun haluat hankkia henkilöstöjohtamisen ulkoisena palveluna, oma HR tarvitsee sijaista tai kun haluat kasvattaa yrityksestä sopivan henkilön HR-ammattilaiseksi. Huolehdimme puolestasi, että kaikki lakisääteiset työnantajavelvoitteet tulevat hoidetuksi ja henkilöstöjohtamisen vuosikello on aina oikeassa ajassa.

Voimme ottaa hoitaaksemme HR-järjestelmän käyttöönottoprojektin tai olla kehittämässä työsuhdeasioiden johtamisen ja hoitamisen käytänteitä sekä toimia lähijohdon tukena päivittäisissä johtamistilanteissa. Meille erinomaisen työnantajamielikuvan ja työntekijäkokemuksen kehittäminen on sydämenasia.

Olipa tarpeesi strategista HR-työtä tai operatiivista henkilöstötyötä koskeva, ammattilaisemme osaavat auttaa.

Johdon HR-kumppani

Meiltä saat käytännöllistä ja kehittämishakuista johdon HR-konsultointia. Autamme käytännön juridisten HR-prosessien kehittämisessä ja toimintatapojen määrittämisessä. Autamme myös yritystäsi määrittämään miten henkilöstötyötä ja osaamista kehitetään vastaamaan strategiaa.

Palvelumme

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

 

Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
TUTUSTU