Asiakaskokemuksia

Yhdessä vahvoja! Lue alla asiakkaidemme ja kandiemme kokemuksia suorahauistamme.

Arviointi henkilöstöjohtamisen välineenä

25.02.2021 |

Henkilöarvioinnit ovat jo valtavirtaa. Rekrytointipäätös on niin tärkeä, että ulkopuolisen avun käyttäminen maksaa itsensä takaisin monin kerroin, jos virherekrytointi voidaan sen ansiosta välttää. Mutta jos henkilöarviointi tehdään pelkästään rekrytoinnin tueksi, ei sen käyttö vastaa lähellekään sitä, mikä arvioinnin oikea anti voisi olla.


Riku Uljala on valittu Lippupisteen uudeksi CDO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi

22.02.2021 | Jaana Jaatinen

Ari Palhamo, Lippupisteen CEO, oli hyvin tyytyväinen todetessaan CDO-tehtävän herättäneen laajalti kiinnostusta digitaalisten liiketoimintaratkaisujen ammattilaisten parissa. Vaikka tapahtuma-ala on tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisessa ja myös raskaassa tilanteessa, on ala itsessään hyvin inspiroiva ja Lippupiste kykenee nykyisessä tilanteessa entisestään vahvistamaan omaa asemaansa.


Patrik Nordman on valittu Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi

16.12.2020 | Jussi Kärkkäinen

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö on yliopistosairaanhoitopiirien kuntayhtymien yhdessä omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka kautta sairaanhoitopiirit rahoittavat potilasvahinkoriskit. Hallituksen keskeinen tehtävä oli löytää uudelle yhtiölle toimitusjohtaja, jonka tehtävänä on käynnistää ja organisoida yhtiön liiketoiminta.


Johanna Lammi on valittu DIAK:in uudeksi palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

17.11.2020 | Sari Salojärvi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Päivikki Rentola Hemmi, DIAK:in henkilöstöjohtaja, ilmoitti Johanna Lammin nimityksestä kuun vaihteessa yhdessä DIAK:in muun johdon kanssa.


Hanna-Maarit Nieminen joins Edita Publishing as new Marketing Director and management team member

06.10.2020 | Jaana Jaatinen

Edita Publishing, a leading knowledge company in smart learning and legal information, has appointed Hanna-Maarit Nieminen as the new Marketing Director. She will join Edita Publishing in mid-October.