Compliance -verkkosisällöt

Jokaisessa organisaatiossa on sääntöjä. Kaikkien pitää noudattaa lakeja, yrityksen on varjeltava mainettaan, ympäristöä ei saa pilata eikä lahjuksia ottaa vastaan. Selvää asiaa – mutta vain teoriassa. Käytännössä regulaatio ja omat ohjeistukset voivat muodostaa viidakon, johon on helppo eksyä. Oppijoiden työtodellisuuteen sovitetulla verkkokoulutuksella tuot sääntöjenmukaisen toiminnan osaksi arkea ja tavoitat tehokkaasti kaikki sidosryhmät.
Asiantuntijamme
Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
LAITA MEILLE VIESTI
VARAA AIKA KALENTERISTANI

“ (1)

Erilaiset tilannevideot tai muut tarinalliset elementit tekevät säännöistä kiinnostavia ja inhimillisiä. Kuten eräs oppija totesi, eettiset ohjeet alkoivat elää ihan toisella tavalla.

 

Eevi Kuokkanen

Creative Director, MPS

Verkkokoulutus vahvistaa oppimista systemaattisesti ja mitattavasti

Suurimmassa osassa organisaatioita on olemassa ”periaatepaperi”: Code of Conduct, toimintaperiaatteet, eettinen ohjeisto. Toimialasta riippuen sitä täydentää kirjava joukko poliitikkoja ja ohjeistuksia.

Kaikkeen ei kuitenkaan voi olla ohjeistusta. Lopulta on kyse siitä kulttuurista, joka organisaatiossa vallitsee. Ymmärtävätkö ihmiset, mitä eettinen ja vastuullinen liiketoiminta pitää sisällään ja mikä on työntekijän vastuu?

Vastuullinen ja sääntöjenmukainen toiminta edellyttää:

• tietoa säännöistä: mitä saa tehdä, mitä ei saa tehdä
• kykyä tunnistaa tilanteet, joissa sääntöjä pitää noudattaa
• rohkeutta toimia oikein, myös muodollisia tai epämuodollisia auktoriteetteja vastaan
• halua toimia oikein, silloinkin kun se ei tunnu helpolta

Pelkällä verkkokoulutuksella tämä ei onnistu, mutta se luo hyvän pohjan ja vahvistaa oppimista systemaattisesti ja mitattavasti.

Compliance-verkkokoulutuksia kymmenille yrityksille


MPS on toteuttanut compliance-verkkokoulutuksia kymmenille yrityksille ja organisaatioille. Yli 250 000 oppijaa on pohtinut, mitä eettisyys tai sääntöjenmukaisuus merkitsee heidän työnsä kannalta.

Kokemuksemme pohjalta pystymme toimimaan projekteissa ketterästi. Voimme yhdessä räätälöidä perussisällöistä organisaationne oloisia ja näköisiä. Erilaiset tilannevideot tai muut tarinalliset elementit tekevät säännöistä kiinnostavia ja inhimillisiä. Älypuhelimella opiskeltu compliance-koulutus tavoittaa myös heidät, joiden työ on liikkuvaa. Ja kun perusasiat ovat hallussa, on aika vahvistaa eettistä toimintakulttuuria tavoitteellisella keskustelulla, jonka fasilitoitte helposti Compliance discussion tool -työkalumme avulla.

Visuaalinen ilme, kuvitus ja äänensävy vahvistavat brändiänne myös sisäisesti. Erilaiset käyttäjäkokemusratkaisut, kuten 360°-kuvaympäristö tai haarautuvat skenaariot, tekevät oppimisesta kiinnostavaa ja puhuttelevaa. Keskeisten sääntöjen ja ohjeiden viestintää tukemaan suunnittelemme myös esimerkiksi julisteet ja esitteet.

Asiantunteva räätälöintiprojekti, sujuva lokalisointi, nopea käyttöönotto ja tarkka mitattavuus tekevät rollout-vaiheesta tehokkaan. Kuten eräs oppija totesi: ”Eettiset ohjeet alkoivat elää ihan toisella tavalla.”

Tutustu toteuttamaamme DEI-valmiskurssiin alla.

 

Toteutimme Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:lle antidoping-koulutuksen.

SUEK

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
TUTUSTU
VARAA AIKA KALENTERISTANI