Vastuullisuus jatkuvana oppimisena

Vastuullisuus on liikkuva maali, joka vaatii jatkuvaa yhteistä oppimista, rajaamista ja keskittymistä olennaiseen. Aiheuttaako tämä riittämättömyyden tunnetta organisaatiossanne? Entä pohditko itse, miten kehittäisit vastuullisuusosaamistasi?

Webinaaritallenteelta kuulet, miten vastuullisuus ja jatkuva oppiminen kytkeytyvät toisiinsa. Pitkän linjan vastuullisuusammattilainen Anne-Maria Flanagan Deloittelta kertoo omasta oppimispolustaan vastuullisuuden parissa ja MPS Prewisen Eevi Kuokkanen valottaa yhteisen, jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia.


Anne-Maria Flanagan vastaa Deloitte Suomen vastuullisuusliiketoiminnasta. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus vastuullisuuskysymyksistä. Hän on toiminut vastuullisuuden ja HSEQ:n asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa rakennusalan, elintarviketeollisuuden ja päivittäistavarakaupan alalla. Lisäksi hän on työskennellyt konsulttina lähes 15 vuotta. Yksi Anne-Marian vahvoista osaamisalueista on vastuullisuuden integrointi osaksi liiketoimintastrategiaa.

 Katso webinaaritallenne maksutta jättämällä yhteystietosi

Kysyttävää?

Eevi Kuokkanen
Eevi Kuokkanen
eevi.kuokkanen@mps.fi +358 50 542 3823
TUTUSTU