Hyöty irti 360-työkalusta

– parempaa johtamista ja avoimempaa palautekulttuuria 360-työkalun avulla

Maksuton online-koulutus
Torstaina 20.4.2023 klo 9:00-11:30
Avoin ja luottamukseen perustuva johtaminen ja esihenkilötyö on tärkeämpää kuin koskaan. Hybridityön entisestään heikentämä tiedonkulku ja harventunut vuorovaikutus haastavat kaikkia johtajia. Tule kuulemaan, miten 360-työkalu tukee avoimemman palautekulttuurin syntymistä ja tukee jokaista esihenkilöä yksilöllisesti omien johtamishaasteidensa kanssa.

Hyöty irti 360-työkalusta -verkkokoulutuksessa käymme kattavasti läpi, miten 360-palautteen avulla kehitetään avoimempaa, ketterämpää ja helpommin johdettua esihenkilöosaamista.

Aloitamme johtamisen kehittämisen tavoitteista ja mittarien rakentamisen suunnittelusta. Käymme läpi prosessin muut tärkeät vaiheet, kuten osallistujien informoinnin, sujuvan vastaajatietojen keruun sekä 360-palautteiden tiedonkeruun. Lopuksi tarkastelemme tulosten analysointia ja palautteita sekä kehittymisen varmistamista niin yksilö- kuin organisaatiotasolla.

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöasioista vastaaville johtajille ja HR-ammattilaisille. Paikkoja on rajoitettu määrä  –  ilmoittaudu pian!

Aika: torstai 20.4.2023 klo 9:00-11:30
Paikka: Online / Teams

Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä.


Ohjelma:
  1. Palaute on kehittymisen edellytys – kohti avointa ja luottamuksellista johtamista
  2. Vaikuttava johtaminen: mittaa oikeita asioita
  3. 360-prosessin toteutuksen parhaat käytännöt
  4. Mitä tuloksista voi oppia organisaatiotasolla?
  5. Yksilöpalaute ja oman toiminnan kehittäminen

Lähetä kysymyksesi kouluttajille etukäteen!

Voit lähettää asiantuntijoillemme etukäteen kysymyksiä vastattavaksi koulutuksen aikana. Kaikki etukäteen saapuneet kysymykset käsitellään luottamuksella: kysyjän nimeä, yritystä tai muita tunnistetietoja ei paljasteta. Voit lähettää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä kysymyksesi suoraan kouluttajille (yhteystiedot alla).

Tutustu myös esihenkilöblogeihimme täältä.

Tule mukaan kehittymään

Ilmoittaudu


MPS People Analytics toteuttaa satoja 360-esihenkilöarviointeja vuosittain. 360-mittausten lisäksi olemme mukana sekä organisaation johtamiskäytänteiden kehittämisessä että yksittäisten johtajien kasvun tukena.

Hyödynnämme säännöllisesti 360-arvioinneista kertyvää dataa, jotta oppisimme ymmärtämään yhä paremmin esihenkilötyötä, sen mittaamista ja kehityssuuntia. Viime vuosina kertynyt 360-arviointidata käsittää yli 100 arvioitua organisaatiota, yli 2000 arvioitua esihenkilöä sekä yli 30 000 vastattua arviota.