Miten tekoäly muuttaa tietotyötä – mitä johtajan pitää huomioida?

Keskiviikko 20.9.2023 klo 7:45–10:00

Oulu, Tampere, Turku & Vaasa

Oletko koskaan miettinyt, miten tekoäly voi muuttaa tapaa, jolla teemme tietotyötä? Kuinka luovaa tekstiä voi syntyä koneen kynästä? Entä kuinka erottaa, onko tekstiä luonut ihminen vai ChatGPT? 

Me MPS:llä järjestämme ainutlaatuisen aamiaistilaisuuden keskiviikkona 20.9. yhtäaikaa neljällä eri paikkakunnalla: Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, jossa pääset saamaan vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin.

Tampereen tilaisuudessa arvostettu tekoälyasiantuntija Antti Merilehto tulee kertomaan tekoälyn mahdollisuuksista ja sen vaikutuksista tietotyöhön. Antti on työskennellyt monien kansainvälisten organisaatioiden kanssa ja auttanut niitä hyödyntämään tekoälyä menestyksekkäästi. Hänen puheenvuoronsa tarjoaa syvällistä tietoa tekoälyn nykytilasta, sen tulevaisuudesta ja siitä, miten voimme valmistautua muutokseen. Antin puheenvuoro striimataan Oulun, Turun ja Vaasan tilaisuuksissa.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti yritysjohtajille, HR-asiantuntijoille sekä eri toimialoilla toimiville ylemmille toimihenkilöille. Saat arvokasta tietoa siitä, kuinka tekoäly voi vahvistaa organisaation toimintaa ja millaisia mahdollisuuksia se tuo mukanaan.

Pääset nauttimaan herkullisesta aamiaisesta samalla kun saat uutta näkemystä tekoälyn roolista työelämässä. Tilaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden samanhenkisten ammattilaisten kanssa.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Älä jää paitsi tilaisuudesta, joka voi avata uusia ovia tekoälyn maailmaan - ilmoittaudu mukaan 13.9. mennessä!

Aika:

Keskiviikkona 20.9.2023 klo 7:45-10:00.
Aamiainen on tarjolla klo 7:45 ja ohjelma alkaa klo 8:30.

Paikka:

Oulu: MPS-Yhtiöt | Hallituskatu 13-17 D, 90100 Oulu. Sijainti.

Tampere: Lapland Hotels Tampere | Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere. Sijainti.

Turku: MPS-Yhtiöt | Linnankatu 11 b, 20100 Turku. Sijainti.

Vaasa: MPS-Yhtiöt | Wolffintie 36, F12, 65200 Vaasa. Sijainti.


 

Puhuja

Antti Merilehto

Antti on Suomen tunnetuimpia tekoälyasiantuntijoita, hän on teknologia-alalla toimiva yrittäjä, sijoittaja ja puhuja. Puheenvuoroissaan Antti erikoistuu monimutkaisten käsitteiden yksinkertaistamiseen ei-teknisille yleisöille. Antti on kirjoittanut kirjan "Tekoäly – matkaopas johtajalle", joka esittelee käytännön esimerkkien avulla, miten tekoälyä käytetään yritysten arjessa.

Antti on auttanut eri toimialoilla toimivia yrityksiä integroimaan tekoälyä arjen työhön ja prosesseihin. Hän on myös intohimoinen tekoälyn eettisen ja vastuullisen käytön puolestapuhuja.

Antin asiantuntemus ChatGPT:ssä ja sen käytännön sovelluksissa tekee puheenvuorosta arvokkaan kokemuksen kaikille osallistujille, jotka haluavat pysyä eturintamassa nopeasti kehittyvässä teknologiassa. Antin puheenvuorot ovat osallistujien palautteen perusteella hyödyllisiä ja hauskoja. Hänellä on paljon käytännön esimerkkejä eri yrityksistä, joiden avulla hän saa vaikeatkin aiheet lähestyttäviksi ja ymmärrettäviksi.

Antti on saanut tunnustusta Suomen johtavien ICT-ammattilaisten joukossa ja hänet on palkittu vuoden puhujana Evento Awards -tapahtumassa.

Ilmoittaudu mukaan


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt. Toivottavasti näemme tulevissa tilaisuuksissamme!
Kristiina Lehmus
Kristiina Lehmus
kristiina.lehmus@mps.fi +358 50 396 4686
TUTUSTU