MPS Webinaari: Saavutettavuus ja verkko-oppiminen

26.8.2020

Saavutettavuus on tapa välittää tietoa selkeästi. Myös digitaaliset palvelut kuuluvat kaikille. Monessa organisaatiossa onkin viime aikoina herätty kehittämään erilaisten palvelujen ja ratkaisujen saavutettavuutta, ja syksyllä voimaan astuvan saavutettavuusdirektiivin myötä erityisesti julkisen sektorin odotukset myös yhteistyökumppaneita kohtaan tulevat tältä osin kasvamaan.

Miten saavutettavuus on huomioitu teidän organisaatiossanne? Oletteko jo alkaneet pohtia, kuinka myös verkko-oppimista voitaisiin teillä jatkossa toteuttaa saavutettavammin?

Webinaarissa kuulet, mitä saavutettavuus on, ketä se koskee ja millä tavalla sitä voidaan käytännössä toteuttaa erityisesti verkkokoulutuksissa. Kuulet myös asiakkaan kanssa yhteistyössä toteuttamastamme verkkokurssiprojektista, jossa saavutettavuus on läsnä niin aiheena kuin toteutuksen yksityiskohdissa.

​​​​​​​Tilaisuuden avaa MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliö ja aiheesta ovat keskustelemassa Helsingin kaupungilta seniorikonsultti Sanna-Marja Heinimo ja Helsingin saavutettavuustyöryhmän sihteeri Mirjam Heikkinen sekä MPS Prewiselta asiakkuuspäällikkö Marja Nousiainen ja projektipäällikkö Marika Suni.


Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi tästä:

Samalla pääset näkemään muitakin MPS:n webinaaritallenteita työelämän ja uran ajankohtaisista asioista. Näet kaikki webinaarit täältä.