Strategian jalkautus

Organisaatiot parantavat kilpailukykyä tehostamalla toimintojaan, yhdistymällä, eriyttämällä, liittoutumalla ja ulkoistamalla. Strategiat muuttuvat nopeaan tahtiin.

Tällaisissa tilanteissa yksilön motivointi ja uuden tiedon omaksuminen ovat lähtökohta koko organisaation halutulle toiminnan muutokselle. Tämä vaatii uusia, ripeitä työkaluja muutosten läpiviemiseksi ja toiminnan kehittämiseksi.Tarjoamme kokonaisvaltaisen verkko-oppimisen asiantuntijapalvelun strategian ja uudistusten jalkautuksiin.

Yrityskauppa onnistuu ihmisten avulla

Yrityskauppa on totuuden hetki, johon johto on valmistautunut huolella kuukausien ajan. Kun tuo hetki lyö, suurin osa organisaatiosta on ensimmäistä kertaa asian äärellä. Kaikille herää kysymys: mitä seuraavaksi? Vaikka muutos ei edes aiheuttaisi varsinaista vastarintaa, kestää kauan, ennen kuin ”me” ja ”ne” muuttuvat yhdeksi ja on vain ”me”.

Lue lisää
Iiro Pohjanoksa

"Mitä isompi muutos, sen suurempi riski siitä, että johdon ja henkilöstön väliin jää henkinen katvealue"

Iiro Pohjanoksa

Senior Partner, Senior Advisor, MPS Enterprises

Liikennevirasto: Yhdessä valmisteltu strategia on helpompi ymmärtää

Liikennevirasto päätti muodostaa uudet arvonsa ja strategiansa totutusta poikkeavalla tavalla. Sen sijaan että olisi antanut arvot ja strategian valmiina henkilöstölle, Liikennevirasto otti kaikki työntekijänsä mukaan niiden valmisteluun. Henkilöstö tarttui innolla mahdollisuuteen vaikuttaa verkkotyökalujen kautta omaa työtä ohjaaviin periaatteisiin.

Lue lisää
Tiina Tuurnala

"Verkkotyöskentelyllä tavoitimme nopeasti koko henkilöstön. Se antoi työntekijöille vapauden osallistua arvojen laadintaan silloin kun itselle parhaiten sopi."

Tiina Tuurnala

Liikenteenhallinnan ylijohtaja, Liikennevirasto

Yhdessä parhaaksi – verkkokoulutus tukee ISS:n strategiaviestintää tuloksellisesti

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS:n tavoitteena on tarjota yhdessä tekemällä markkinoiden parhaat asiakasratkaisut. Tavoitteeseen päästään vain sitouttamalla koko henkilöstö yhteiseen päämäärään. ISS Palveluissa strategian jalkautuksen tueksi otettiin digitaaliset työkalut.

Lue lisää
Sabina Ågren-Hellman

"Meille on tärkeää, että jokainen tietää, mitkä ovat yrityksen tärkeimmät tavoitteet ja mitä ne jokaiselle meistä tarkoittavat. Verkkokurssin avulla pystymme jakamaan tietoa laajasti ja yhdenaikaisesti."

Sabina Ågren-Hellman

HRD-päällikkö, ISS Palvelut

Vapo toteutti räväkän videon päivitetyn henkilöstöpolitiikkansa lanseerauksen tueksi

Noin 1200 henkeä työllistävä Vapo-konserni on johtava bioenergian kehittäjä Suomessa ja Itämeren alueella. Vapo vastasi viime vuosien toimintaympäristön myllerryksiin uudistamalla liiketoimintastrategiansa ja visionsa. Samalla päivitettiin myös ihmisten johtamisen periaatteet ja henkilöstöpolitiikka vastaamaan strategiaa ja arvoja. Henkilöstöpolitiikan ydinperiaatteet kiteytettiin 3-minuuttiseen videoon, jonka Vapo toteutti yhteistyössä Prewisen kanssa.

Lue lisää
Pirjo Nikkilä

"Henkilöstöpolitiikan muutoksen jalkautus tarvitsee tuekseen monipuoliset viestintäkeinot, joista räväkkä People Policy -video oli yksi."

Pirjo Nikkilä

Henkilöstöjohtaja, Vapo

Sovelto viemässä sosiaalista oppimista uudelle tasolle uudistuneen Gimletin avulla

Johtava suomalainen ICT-alan kouluttaja Sovelto oli alkuvuodesta 2013 uuden haasteen edessä. Taantuman myötä sekä itse koulutusmarkkina että sen toimintatavat ovat muuttuneet, ja Soveltokin oli jo pidempään miettinyt, miten sen koulutustarjontaa lähdettäisiin parhaiten digitalisoimaan siten, että pelkästään sisällön verkkoon viemisen sijaan otettaisiin käyttöön myös uuden oppimisen keinot, ja verkossa oppimisesta tehtäisiin sekä tavoitteellista että viihteellistä.

Lue lisää
Sami M. Leppänen

"MPS Prewisen Gimlet-alusta mahdollistaa sen, että opiskelija voi poimia valikoimasta itselleen parhaiten sopivat oppimissisällöt ja aikatauluttaa ne omaan opiskelusuunnitelmaansa."

Sami M. Leppänen

Palvelupäällikkö, Sovelto

YIT - Yhdessä parempiin tuloksiin

Mitä yhteistä on jääkiekkojoukkueen ja yrityksen johtamisella? Tätä MPS Prewise pohti yhdessä YIT:n henkilöstön kehittämistiimin ja Hannu Aravirran kanssa, kun Suomen suurimmalle asuntojen rakentajalle, YIT:lle, toteutettiin tulosjohtamiseen ja tehokkaisiin kehityskeskusteluihin valmentava pelillinen verkkokoulutus.

Lue lisää
Heidi Juhantalo

"Visuaalisesti yllättävä verkkokoulutus voi koukuttaa osallistujat, kun sen konsepti perustuu pelillisyyteen."

Heidi Juhantalo

LX Designer, Copywriter, MPS Prewise