Verkkokurssituotantoa Gimlet Composerilla

Gimlet Composer on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava verkkokurssien sisällöntuotantotyökalu organisaatioille, jotka haluavat itse tuottaa verkkokursseja.

Gimlet Composer kirjautumissivulle >>

Käytettävissä on useita erilaisia tehtävä- ja sivutyyppejä sekä lisäkomponentteja, joiden avulla voi tuoda toiminnallisuutta ja kerroksellisuutta kursseihin. Kursseja voi työstää helposti myös tiimityönä hyödyntämällä kommenttityökalua. Tarvittaessa kursseja voi monistaa sekä kopioida sivuja muista työkalussa olevista kursseista.

Työkalu toimii selaimessa, joten käyttöönotto on nopeaa eikä vaadi ohjelmistojen asentamista käyttäjän koneelle. Gimlet Composerilla tehdyt kurssit ovat responsiivisia eli kurssipohja mukautuu käytettävän laitteen mukaan.

Gimlet Composer -työkalu tarjotaan asiakkaan käyttöön kuukausimaksulla (Software as a Service eli SaaS-palveluna). Käyttöönotossa asiakkaalle luodaan kurssipohja asiakkaan visuaalisella ilmeellä, mikä varmistaa kurssien brändinmukaisen linjan. Työkalu ei vaadi erityisosaamista tekniikasta tai ohjelmoinnista, käyttöön tarvitaan vain tietokone ja internet-yhteys.

Gimlet Composerilla tehdyt kurssit voidaan julkaista joko Gimlet LMS -järjestelmän kautta tai SCORM-paketteina muissa oppimisympäristöissä.

MPS Prewisen asiantuntijat ovat tukenasi, kun kaipaat apua verkkokurssien työstämiseen. Jos oma aika tai taidot eivät riitä, saat kauttamme joustavasti apua teknisiin tai sisällöntuotantoon liittyviin tarpeisiin.

Tekninen tuki

Teknisissä ongelmissa ota yhteys tukeen helpdesk@prewise.fi

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

* pakollinen kenttä