Kumppanisi vaikuttavaan muutokseen

Tuotamme teille räätälöidyn verkkokoulutuksen alusta loppuun pedagogisesti vahvaksi oppimiskokonaisuudeksi. Työkalumme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden tehdä verkkokoulutuksenne itse.

Digitaalisuus on vahvuutemme – olemme yrityksille suunnattujen verkkokoulutusten markkinajohtaja Suomessa. Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin henkilöstön kehittämisen tarpeisiin ja kaikille aloille. Voitte esimerkiksi tehostaa muutoksen läpivientiä tai kehittää ja ylläpitää henkilöstönne osaamista vaikuttavasti.

Verkko-oppimisen pedagogiikka on olennainen osa osaamistamme, joten henkilöstönne saa vahvan oppimiskokemuksen aiheesta, paikasta ja ajasta riippumatta. Teknologian ja työvälineiden lisäksi kokonaisratkaisuumme kuuluu sisällöntuotanto, joten tuotamme räätälöidyt verkkokoulutukset alusta loppuun ketterästi. Helppokäyttöisten työkalujemme avulla voit halutessasi tehdä verkkokoulutukset myös itse.

Pitkä alan kokemus sekä oma teknologiakehityksemme varmistavat verkkokurssiemme vaikuttavuuden, tehokkuuden ja mitattavuuden. Integroimme digitaaliset kokonaisratkaisumme luontevaksi osaksi muita järjestelmiänne.

Gimlet verkko-oppimisympäristö

Prewise Gimlet on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa. Se kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutuksen hallinnointiin ja tulosten mittaamiseen sekä osaamisen testaukseen ja arviointiin. Prewise Gimlet on suunniteltu ja kehitetty erityisesti yritystoiminnan tarpeisiin.

Lue lisää
Juhani Mäkelä

"Prewise Gimletin avulla osaamisen kehittäminen on hauskaa ja motivoivaa!"

Juhani Mäkelä

Tietohallintojohtaja

Verkkokoulutukset

MPS:n toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Jos pohdit, sopiiko verkko-oppiminen teidän yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä! Autamme sinua tekemään oikeat valinnat eri tarpeisiin ja kerromme, mitä verkko-oppimisen suunnittelussa tulee ottaa huomioon.

Lue lisää verkkokoulutuksesta
Kalle Lappalainen

"Digitaalisuus ei ole itseisarvo vaan työelämän nykyinen toimintaympäristö ja mahdollisuus monipuolisesti osallistaa ihmisiä."

Kalle Lappalainen

Toimitusjohtaja, MPS Prewise