Kumppanisi vaikuttavaan muutokseen

Tuotamme teille räätälöidyn verkkokoulutuksen alusta loppuun pedagogisesti vahvaksi oppimiskokonaisuudeksi. Työkalumme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden tehdä verkkokoulutuksenne itse.

MPS on asiantuntija muutoksen läpivientiin ja ihmisten johtamisen kehittämiseen. Digitaalisuus on vahvuutemme – olemme yrityksille suunnattujen verkkokoulutusten markkinajohtaja Suomessa.

Tehostamme muutoksen johtamista ja läpivientiä korkealaatuisella verkkokoulutuksella sekä valmentamalla esimiehiä parempaan johtamiseen. Verkko-oppimisen pedagogiikka ja muutoksen mittaaminen on olennainen osa toimintaamme. Tarjoamme kokonaisvaltaisen verkko-oppimisen asiantuntijapalvelun sisällöntuotannosta teknologiaan.

Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin henkilöstön kehittämisen tarpeisiin ja kaikille aloille. MPS Prewisen toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille.

Gimlet verkko-oppimisympäristö

Prewise Gimlet on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa. Se kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutuksen hallinnointiin ja tulosten mittaamiseen sekä osaamisen testaukseen ja arviointiin. Prewise Gimlet on suunniteltu ja kehitetty erityisesti yritystoiminnan tarpeisiin.

Lue lisää
Juhani Mäkelä

"Prewise Gimletin avulla osaamisen kehittäminen on hauskaa ja motivoivaa!"

Juhani Mäkelä

Tietohallintojohtaja

Verkkokoulutukset

MPS:n toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Jos pohdit, sopiiko verkko-oppiminen teidän yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä! Autamme sinua tekemään oikeat valinnat eri tarpeisiin ja kerromme, mitä verkko-oppimisen suunnittelussa tulee ottaa huomioon.

Lue lisää verkkokoulutuksesta
Kalle Lappalainen

"Digitaalisuus ei ole itseisarvo vaan työelämän nykyinen toimintaympäristö ja mahdollisuus monipuolisesti osallistaa ihmisiä."

Kalle Lappalainen

Toimitusjohtaja, MPS Prewise