MPS Uratori

Etsimme osaajia asiakasyrityksillemme erilaisiin tehtäviin. Voit jättää järjestelmäämme avoimen hakemuksen tai hakea suoraan valitsemaasi paikkaa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellesi ja tietojasi käytetään vain rekrytointitarkoituksiin.

Avoimet työpaikat

Uraportaalimme tuo sinulle mahdollisuuden löytää uusia haasteita urallesi. 
Katso avoimet työpaikat »

Kuinka haen avointa työpaikkaa?

  • Klikkaa itsesi avointen työpaikkojen puolelle Uratoriin.
  • Valitse haluamasi paikka. Pääset lukemaan tarkemman kuvaukset.
  • Klikkaa sivun alareunasta "Jätä hakemus".
  • Täytä lomake huolellisesti.

Jätä avoin hakemus

Sivustollamme esiteltyjen paikkojen lisäksi etsimme jatkuvasti asiakkaillemme osaajia erilaisiin tehtäviin myös suorahaulla, ilman rekrytointi-ilmoituksia. Tällöin voimme ottaa luottamuksellisesti yhteyttä henkilöihin, jotka ovat lähettäneet käyttöömme avoimen hakemuksen. Ole löydettävissä ja jätä avoin hakemuksesi meille. Jätä avoin hakemus » 

Työnhakija, haitpa työpaikkaa Helsingistä, Tampereelta, Turusta tai muualta Suomesta, osaavalle tekijälle löytyy aina töitä – hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus jo tänään!

Tulossa arviointiin?

Olet saanut kutsun arviointipäivään. Täältä löydät vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin koskien arviointipäivää ja siihen valmistautumista. Lue lisää »

Kävitkö arvioinnissa?

Toivottavasti kokemus oli onnistunut! Tiedäthän, että myös sinulla on oikeus henkilöarvioinnin palautteeseen. Lue lisää »