Vuokrajohtajuus - MPS Interim Management

Yrityksillä ei ole aina mahdollisuutta tai halua palkata vakituisiin työsuhteisiin parhaita osaajia, vaikka heidän tietotaitoansa tarvittaisiinkin kipeästi.

Muuttuvassa ympäristössä tarpeet yrityksen avainhenkilöiden osaamiselle ovat kovat. Projektit ja muutosten aikaansaaminen vaativat kokeneita ja osaavia henkilöitä auttamaan niiden onnistumisessa.

MPS Interim Management tarjoaa organisaatioille ratkaisuksi vuokrajohtaja -palvelun. Se antaa heille mahdollisuuden hankkia ykkösluokan osaajan siihen tarpeeseen, joka heidän yrityksessään on. Sopimukset tehdään määräajaksi ja niiden tavoitteena on auttaa asiakasorganisaatiota menemään tietyn määritellyn vaiheen yli. Vuokrajohtajat ovat kokeneita ammattilaisia, joiden tehtäväkenttä muodostuu haastavien tilan­teiden ratkomisesta.

Oletko itse kiinnostunut vuokrajohtajan tehtävistä?

Suomessa on kasvava määrä työelämässä olevia ja kokeneita asiantuntijoita ja johtajia ilman vakituista työtehtävää, osa tahtomattaan, mutta yhä useampi myös suunnitellusti. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tehtävistä täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Luottamuksellisuus

Kaikki meille lähettämäsi tiedot ja materiaali on täysin luottamuksellista. Henkilötietoja käsitellään aina MPS Executive Searchin eettisten periaatteiden ja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti.

Luottamuksellinen yhteydenotto

* pakollinen kenttä
Liitä CV:si lomakkeeseen, kiitos!