Haluatko toimitusjohtajaksi, ylimpään johtoon tai hallitusjäseneksi?

Kiinnostuksesi uusia uramahdollisuuksia kohtaan voit ilmaista ottamalla luottamuksellisesti yhteyttä MPS Executive Search -konsultteihimme tai jättämällä tietosi täällä. Voit kuvata tarkemmin minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut, erityisesti, jos suunnittelet alan vaihtoa. Otamme yhteyttä ja tiedustelemme kiinnostustasi, kun etsimme asiakkaillemme profiiliasi vastaavaa osaajaa.

Keskijohtoon tai vaativiin asiantuntijatehtäviin

MPS Executive Searchin asiakkaat etsivät osaajia myös keskijohdon tehtäviin. Yhä useammin suorahakua hyödynnetään myös vaativissa asiantuntijavalinnoissa. Erityisesti kapean alan erityisosaajia etsitään yhä useammin suorahaun keinoin.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Luottamuksellisuus

Kaikki meille lähettämäsi tiedot ja materiaali on täysin luottamuksellista. Henkilötietoja käsitellään aina MPS Executive Searchin eettisten periaatteiden ja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti.

Haluatko asiantuntijoiden vinkkejä oman urasi kehittämiseen?
Rekisteröidy Lifeworksiin!

Lifeworks on MPS:n yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus.

Lifeworks-jäsenyys on ilmainen. Kun rekisteröidyt, saat Lifeworks-uutiskirjeen, joka sisältää myös tietoa MPS Uratorin avoimista työpaikoista ja kutsuja ura-aiheisiin tilaisuuksiin.