Johdon suorahaku ja kehittäminen

Olemme Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 40 vuoden kansainvälinen kokemus suorahausta. MPS on johtoryhmätyön kehittämisen edelläkävijä vuosien kokemuksella. Kehittämisprosessin tuloksena johtoryhmä pystyy paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään kunkin jäsenensä kompetenssit, maksimoimaan keskustelun tehokkuuden ja keskittymään tehtäväänsä.

MPS Executive Search - Hallitusjäsenten ja johdon haku

Hallitusjäsenten suorahaku keskittyy hakemaan ammattimaisesti asiakkaan arvopohjaan, visioon, strategiaan ja kulloiseenkin kehitysvaiheeseen sopivia hallitusehdokkaita. MPS Executive Searchin johdon suorahaku on luottamuksellinen täsmätyökalu toimitusjohtajien, johtoryhmän jäsenten ja keskijohdon valintoihin.

Lue lisää >

Johtoryhmien kehittäminen

Johtoryhmän kehittämisprosessi edistää menestyksekästä strategian implementointia ja synergiaetujen saavuttamista. MPS:n johtoryhmätyön arviointi- ja kehittämisprosessi avaa johtoryhmän nykytilanteen barometrin avulla faktoina, joiden pohjalta voimme yhdessä löytää tärkeimmät kehittämistoimenpiteet ja edesauttaa johtoryhmätyön systemaattista kehittämistä.

Lue lisää >

Kansainvälinen suorahaku

MPS Executive Search ja MPS:n toimistot Ruotsissa, Baltiassa ja Suomessa ovat ylpeitä Panorama -verkoston jäseniä. Panorama on johtavien suorahakuyritysten kumppanuusverkosto, joka yhdistää paikallisen ja globaalin kykenevyyden. Panorama -verkoston avulla voit etsiä osaajia ympäri maailmaa.

Lue lisää >

Työurasi seuraava askel?

Tähtäätkö urallasi toimitusjohtajaksi, ylimpään- tai keskijohtoon tai hallitusjäseneksi? Kiinnostuksesi uusia uramahdollisuuksia kohtaan voit ilmaista ottamalla luottamuksellisesti yhteyttä MPS Executive Search -konsultteihimme tai lähettämällä meille CV:si GatedTalentin kautta.

Lähetä CV:si >