Suorahaku - MPS Executive Search

MPS Executive Search on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin.

MPS Executive Search on Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 40 vuoden kansainvälinen kokemus suorahausta.

Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Johtamisen konsultointi ja johdon arviointi perustuu MPS-Yhtiöiden yli 40 vuoden kokemukseen, joka edustaa Suomessa ainutlaatuista osaamista johtamisesta ja avainhenkilöiden valinnasta. Laaja toimialaosaaminen ja kattava kansainvälinen verkosto mahdollistavat suorahakujen toteuttamisen laadukkaasti muuttuvissa toimintaympäristöissä.

MPS Executive Search on keskittynyt erityisesti ylimmän johdon ja hallitusjäsenten suorahakuihin, mutta palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahauissa. Suorahakupalvelua täydentävät ylimmän johdon arvioinnit, johdon coaching ja johdon kehittämispalvelut.

Asiakkaitamme ovat suuret pörssiyhtiöt, keskisuuret ja suuret yritykset sekä julkinen ja kolmas sektori. MPS Executive Search on Suomessa kahdenkymmenen osaajan yhteisö. Omat toimistomme kattavat koko Suomen ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme kattaa yli 25 maata.

Hallitusjäsenten ja johdon suorahaku

Hallitusjäsenten suorahaku keskittyy hakemaan ammattimaisesti asiakkaan arvopohjaan, visioon, strategiaan ja kulloiseenkin kehitysvaiheeseen sopivaan rooliin hallitusehdokkaita. MPS Executive Searchin johdon suorahaku on luottamuksellinen täsmätyökalu toimitusjohtajien, johtoryhmän jäsenten ja keskijohdon valintoihin.

Lue lisää
Roy Herold

"Konsulttien liikkeenjohdon kokemus ja monipuolinen toimialaosaaminen mahdollistavat rekrytointiprosessin sujuvuuden."

Roy Herold

Toimitusjohtaja, MPS Executive Search

Asiantuntijatason suorahaku

MPS Executive Searchin suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija. Perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason suorahakuihin.

Lue lisää
Mia Niskanen

"Kokeneet research-konsultit etsivät ehdokkaita hyödyntämällä eri lähteitä ja asiantuntijaverkostoja."

Mia Niskanen

Research konsultti

Kansainvälinen suorahaku

MPS Executive Search on yksi kolmesta perustajasta ja omistajasta voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä EXS International -verkostossa, johon kuuluu yli 25 suorahakuyritystä Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Asiakkaillemme verkosto tarkoittaa samat laatuvaatimukset täyttävää palvelua toteutusmaasta riippumatta.

Lue lisää
Liisa Lundström

"Laadukasta suorahakua yli 25:ssä maassa."

Liisa Lundström

Seniorikonsultti

Työurasi seuraava askel?

Tähtäätkö urallasi toimitusjohtajaksi, ylimpään- tai keskijohtoon tai hallitusjäseneksi? Kiinnostuksesi uusia uramahdollisuuksia kohtaan voit ilmaista ottamalla luottamuksellisesti yhteyttä MPS Executive Search -konsultteihimme tai lähettämällä meille CV:si.

Lähetä CV:si
Merja Vesanen

"MPS Executive Search on kumppanisi, kun mietit uutta askelta urallasi."

Merja Vesanen

Research konsultti