Suorahaku - ratkaisusi vaativiin rekrytointeihin

Olemme Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 40 vuoden kansainvälinen kokemus suorahausta. 

Vahvaan liiketoimintaosaamiseemme yhdistyy työkäyttäytymisen syvällinen ymmärtäminen ja vahvat henkilökohtaiset verkostot. Me ymmärrämme asiakkaidemme toimialaa ja liiketoimintaa ja kykenemme löytämään osaajia myös erittäin haastavissa hauissa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Omat toimistomme kattavat koko Suomen ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme kattaa yli 25 maata. Suorahakupalvelua täydentävät johdon kehittämispalvelut.

MPS Executive Search - Hallitusjäsenten ja johdon haku

MPS Executive Search on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Hallitusjäsenten suorahaku keskittyy hakemaan ammattimaisesti asiakkaan arvopohjaan, visioon, strategiaan ja kulloiseenkin kehitysvaiheeseen sopivia hallitusehdokkaita. MPS Executive Searchin johdon suorahaku on luottamuksellinen täsmätyökalu toimitusjohtajien, johtoryhmän jäsenten ja keskijohdon valintoihin.

Lue lisää
Roy Herold

"Tuemme asiakkaittemme menestystä löytämällä sopivimmat avainhenkilöt."

Roy Herold

Toimitusjohtaja, MPS Executive Search

MPS Suorahaku - Asiantuntijoiden ja keskijohdon haku

MPS Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin.

MPS suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija. Pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason suorahakuihin.

Lue lisää
Mia Niskanen

"Kokeneet research-konsultit etsivät ehdokkaita hyödyntämällä eri lähteitä ja asiantuntijaverkostoja."

Mia Niskanen

Research konsultti

Kansainvälinen suorahaku

MPS Executive Search ja MPS:n toimistot Kiinassa, Baltiassa ja Suomessa ovat ylpeitä Panorama Search -verkoston jäseniä. Panorama Search on johtavien suorahakuyritysten kumppanuusverkosto, joka yhdistää paikallisen ja globaalin kykenevyyden. Panorama Search -verkoston avulla voit etsiä osaajia ympäri maailmaa. Asiakkaillemme verkosto tarkoittaa samat laatuvaatimukset täyttävää palvelua toteutusmaasta riippumatta.

Lue lisää
Sari Salojärvi

"Laadukasta suorahakua ympäri maailmaa."

Sari Salojärvi

Seniorikonsultti

Työurasi seuraava askel?

Tähtäätkö urallasi toimitusjohtajaksi, ylimpään- tai keskijohtoon tai hallitusjäseneksi? Kiinnostuksesi uusia uramahdollisuuksia kohtaan voit ilmaista ottamalla luottamuksellisesti yhteyttä MPS Executive Search -konsultteihimme tai lähettämällä meille CV:si.

Lähetä CV:si
Merja Vesanen

"MPS Executive Search on kumppanisi, kun mietit uutta askelta urallasi."

Merja Vesanen

Research konsultti