Rekrytointiosaamisen kehittäminen - tutustu valmennuksiimme

Rekrytointiosaaminen on oleellinen taito sekä esimiehille että HR:lle. Rekrytoinnit ovat investointi organisaation tulevaisuuteen. Nykyaikana onnistuneet rekrytoinnit vaativat paljon erilaista osaamista, jotta saadaan oikeanlaisia hakijoita ja onnistutaan heistä valitsemaan sopivimmat. Pitäisi kyetä sparraamaan esimiehiä tehtävän määrittelyssä, ymmärtää viestintää ja markkinointia somessa ja digikanavissa, osata käyttää erilaisia työkaluja tehokkaasti hyväksi, pystyä haastattelussa arvioimaan hakijan sopivuutta tehtävän vaatimuksiin ja organisaation kulttuuriin sekä rakentaa ketteriä rekrytointiprosesseja. Osaamista vaaditaan paljon, eikä yksi ihminen välttämättä voi hallita kaikkea. Onneksi kaikkia näitä osaamisia voidaan kehittää.

Me MPS:ssä kehitämme asiakkaidemme rekrytointiosaamista ja hakijakokemusta. Järjestämme vuosittain avoimia rekrytointiin ja sosiaaliseen mediaan kohdentuvia valmennuksia sekä teemme räätälöityä organisaatiokohtaisia rekrytointivalmennuksia. Räätälöidyissä rekrytointivalmennuksissa voidaan keskittyä esimerkiksi rekrytointiviestintään sosiaalisessa mediassa ja muissa digikanavissa, haastattelutaitojen kehittämiseen, hakijakokemukseen vaikuttavien asioiden selvittämiseen ja parantamiseen sekä rekrytoinnin onnistumisen mittaamiseen.

Avoin rekrytointivalmennus

Tule mukaan Moderni rekrytointi -valmennukseen, jossa ammattilaisemme Jonathan Rasmus ja Liisa Kirjavainen opettavat, kuinka käytät monipuolisesti digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa rekrytoinneissa työnantajakuvaa sekä työnhakijakokemusta kehittävällä tavalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! >