Haluatko ottaa oman urasi haltuun ja loistaa työnhaun eri vaiheissa?

MPS Lifeworks tarjoaa digitaalisia ja henkilökohtaisia urapalveluita urasi eri vaiheisiin ja olemme apunasi esimerkiksi silloin, kun:

  • Haluat löytää uuden työn tai suunnan urallesi
  • Työmotivaatiosi on hiipumassa
  • Haluat edetä urallasi
  • Tavoittelet johtotehtäviä
  • Olet menettänyt työsi

Lifeworks-jäsenyys on ilmainen. Kun rekisteröidyt jäseneksi, saat joka viikko asiantuntijoidemme löytämiä piilotyöpaikkavinkkejä sekä vinkkejä urasi kehittämiseen. Rekisteröidy jäseneksi täältä!

Järjestämme myös maksuttomia ura-aiheisia webinaareja, jotka löydät täältä. Webinaarit ovat kaikille avoimia, rekisteröidy nyt! 

Kaipaatko uutta kipinää työelämään ja työnhakuun?

Onnistujan urapalvelun avulla vahvistat itsetuntemustasi ja edistät uraasi omaan tahtiisi. Opit kertomaan, missä olet erityisen hyvä ja mistä oma osaamispakettisi koostuu. Samalla opit johtamaan omaa uraasi. 

Lue lisää Onnistujan urapalvelusta  »

Oletko jumissa urallasi, tai onko ammatti-identiteettisi hukassa? 

Uralla eteenpäin on suosituin coachauspalvelumme. Pääset kolmen tapaamisen aikana edistämään uraasi haluamaasi suuntaan ja rakennat itsellesi vahvan ammatti-identiteetin asiantuntevan uracoachin kanssa.

Lue lisää Uralla eteenpäin -coachauksesta »

Haluatko tulla löydetyksi suorahaussa ja valjastaa LinkedInin tehokkaasti urasi tueksi?

Tule löydetyksi -sparrauksen avulla lisäät mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin suorahaun puolella. 

Lue lisää Tule Löydetyksi -sparrauksesta »

Johtaja, etsitkö uusia uramahdollisuuksia, tai kaipaatko ulkopuolista sparrausta urallesi?

Me tunnemme modernin johtajuuden haasteet ja autamme sinua peilaamaan aiempaa kokemustasi sekä omia kykyjäsi, kun etsit uusia mahdollisuuksia tai haluat kehittyä johtajana

Lue lisää Executive Career Coachauksesta »

Lifeworks on osa MPS-Yhtiöitä

Lifeworks on MPS-Yhtiöiden ensimmäinen yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa 45 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintahistoriansa ajan. Vuosien varrella meille on kertynyt suuri määrä ammattitaitoa, verkostoja ja osaamista urapalveluissa, muutoksenhallinnassa ja johtamisen sekä työuran eri vaiheissa olevien henkilöiden kehittämisessä. Juuri tätä osaamista haluamme tarjota nyt yksityishenkilöille Lifeworksin kautta. Yhteystietomme löydät täältä.