eUrapolku

eUrapolku on MPS:n kehittämä ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka tukee ja täydentää uudelleensijoittumispalvelua sekä uraohjausta.

eUrapolku palvelee valmennettavaa koko valmennuksen ajan ja vielä pitkään sen jälkeen. Se muodostaa oppimispolun, jota seuraamalla valmennettava kulkee kohti omaa ratkaisuaan: uutta työpaikkaa tai mahdollisesti opiskelua tai yrityksen perustamisten. Työskentely on joustavaa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta, valmennettava työstää omaa tilannettaan valmennustapaamisten välillä.

Oppimissisältöjen ja pohdintatehtävien lisäksi eUrapolku tarjoaa ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia sekä lisämateriaalia eri tilanteisiin. Se tarjoaa verkossa ajankohtaista tietoa rekrytointimarkkinoista ja työpaikoista suoraan alan asiantuntijoilta sekä tuo vaihtuvat piilotyöpaikkavinkit jokaisen valmennettavan saataville. Tekoälyn etsimät piilotyöpaikkavinkit ohjaavat työnhakijat ottamaan suoraan yhteyttä yrityksiin, jotka kasvavat, ovat saaneet isoja tilauksia, avaavat uusia toimipisteitä ym. Ohjattavalla on mahdollisuus valita omien tarpeidensa mukaiset sisällöt joustavasti ja oman tilanteensa mukaan.

Pedagogisesti motivoiva digitaalinen ympäristö houkuttelee mukaan pohtimaan omaa tulevaisuutta ja mahdollisuuksia.