Uudelleensijoittumisohjelmat

MPS:n uudelleensijoittumisohjelmat ovat suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja oman suunnan löytämistä.

Uudelleensijoittumisvalmennukset eli outplacement-palvelut ovat tutkitusti tehokkaita ja inhimillisiä tapoja auttaa yksilöä työsuhteen päättyessä. Valmennukseen osallistuvat löytävät uuden työpaikan 2,67-kertaisella todennäköisyydellä verrattuna henkilöihin, jotka eivät osallistu. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi, valmennuksen on tarjottava kaksi asiaa: ajankohtaista tietoa työmarkkinoista ja työnhausta sekä emotionaalista tukea muutostilanteessa ja motivaatiota työnhakuun. Me MPS:llä olemme vahvoja molemmilla osa-alueilla. Autamme valmennettaviamme laaja-alaisen osaamisemme - rekrytoinnin, suorahaun, coachingin ja digitaalisen muutoksen tuen – avulla.

Huomioimme jokaisen yksilöllisesti

Me ihmiset olemme erilaisia. Sen vuoksi on tärkeää muistaa, että jokaisen yksilön tarpeet ja tavoitteet ovat ainutlaatuisia. Me tuemme jokaista valmennettavaa ottaen huomioon hänen ainutlaatuisen tilanteensa.

Oman paikan ja polun löytäminen edellyttävät ammattimaista tukea sekä nykyaikaisten ratkaisujen hyödyntämistä. Valmennettavamme ovat kiittäneet ja arvostaneet saamaansa henkistä tukea sekä konsultin näkemystä tämän päivän työmarkkinoista.

Oletko tulossa MPS:n uudelleensijoittumisvalmennukseen? Tutustu siihen tämän videon avulla.

Tehtävämme on pyrkiä ymmärtämään, tukemaan ja ohjamaan asiakkaidemme voimavaroja kohti uusia ja myönteisiä elämyksiä. Urapalvelutiimimme kokeneet uraohjauksen ja rekrytoinnin asiantuntijat ovat päivittäin kosketuksissa rekrytointikentän kanssa. Meillä on ajankohtaisinta tietoa työmarkkinoista, piilotyöpaikoista ja sosiaalisen median käytöstä työn haussa. Tärkeintä valmennusprosessissa on kokemus aidosta ja hyödyllisestä sparrauksesta vaikeassakin muutostilanteessa.

Toteutamme ohjelmat yksilöllisinä valmennusohjelmina tai räätälöityinä ryhmien työnhakuvalmennuksina. Ohjelmissa yhdistämme henkilökohtaista uravalmennusta ja verkkoratkaisuja. 

eUrapolku

eUrapolku on MPS:n kehittämä ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka tukee ja täydentää uudelleensijoittumispalvelua sekä uraohjausta.

eUrapolku palvelee valmennettavaa koko valmennuksen ajan ja vielä pitkään sen jälkeen. Se muodostaa oppimispolun, jota seuraamalla valmennettava kulkee kohti omaa ratkaisuaan: uutta työpaikkaa tai mahdollisesti opiskelua tai yrityksen perustamisten. Työskentely on joustavaa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta, valmennettava työstää omaa tilannettaan valmennustapaamisten välillä.

Oppimissisältöjen ja pohdintatehtävien lisäksi eUrapolku tarjoaa ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia sekä lisämateriaalia eri tilanteisiin. Se tarjoaa verkossa ajankohtaista tietoa rekrytointimarkkinoista ja työpaikoista suoraan alan asiantuntijoilta sekä tuo vaihtuvat piilotyöpaikkavinkit jokaisen valmennettavan saataville. Tekoälyn etsimät piilotyöpaikkavinkit ohjaavat työnhakijat ottamaan suoraan yhteyttä yrityksiin, jotka kasvavat, ovat saaneet isoja tilauksia, avaavat uusia toimipisteitä ym. Ohjattavalla on mahdollisuus valita omien tarpeidensa mukaiset sisällöt joustavasti ja oman tilanteensa mukaan.


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

*pakollinen kenttä