Uudelleensijoittumisohjelmat

MPS:n uudelleensijoittumisohjelmat ovat suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja oman suunnan löytämistä.

Uudelleensijoittumisvalmennukset eli outplacement-palvelut ovat tutkitusti tehokkaita ja inhimillisiä tapoja auttaa yksilöä työsuhteen päättyessä. Valmennukseen osallistuvat löytävät uuden työpaikan 2,67-kertaisella todennäköisyydellä verrattuna henkilöihin, jotka eivät osallistu. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi, valmennuksen on tarjottava kaksi asiaa: ajankohtaista tietoa työmarkkinoista ja työnhausta sekä emotionaalista tukea muutostilanteessa ja motivaatiota työnhakuun. Me MPS:llä olemme vahvoja molemmilla osa-alueilla. Autamme valmennettaviamme laaja-alaisen osaamisemme - rekrytoinnin, suorahaun, coachingin ja digitaalisen muutoksen tuen – avulla.

Huomioimme jokaisen yksilöllisesti

Me ihmiset olemme erilaisia. Sen vuoksi on tärkeää muistaa, että jokaisen yksilön tarpeet ja tavoitteet ovat ainutlaatuisia. Me tuemme jokaista valmennettavaa ottaen huomioon hänen ainutlaatuisen tilanteensa.

Oman paikan ja polun löytäminen edellyttävät ammattimaista tukea sekä nykyaikaisten ratkaisujen hyödyntämistä. Valmennettavamme ovat kiittäneet ja arvostaneet saamaansa henkistä tukea sekä konsultin näkemystä tämän päivän työmarkkinoista.

Oletko tulossa MPS:n uudelleensijoittumisvalmennukseen? Tutustu siihen tämän videon avulla.

Tehtävämme on pyrkiä ymmärtämään, tukemaan ja ohjamaan asiakkaidemme voimavaroja kohti uusia ja myönteisiä elämyksiä. Urapalvelutiimimme kokeneet uraohjauksen ja rekrytoinnin asiantuntijat ovat päivittäin kosketuksissa rekrytointikentän kanssa. Meillä on ajankohtaisinta tietoa työmarkkinoista, piilotyöpaikoista ja sosiaalisen median käytöstä työn haussa. Tärkeintä valmennusprosessissa on kokemus aidosta ja hyödyllisestä sparrauksesta vaikeassakin muutostilanteessa.

Toteutamme ohjelmat yksilöllisinä valmennusohjelmina tai räätälöityinä ryhmien työnhakuvalmennuksina. Ohjelmissa yhdistämme henkilökohtaista uravalmennusta ja verkkoratkaisuja. - eUrapolku on MPS:n kehittämä ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka tukee ja täydentää uudelleensijoittumispalvelua.