MPS Cross-Company -mentorointiohjelma alkaa maaliskuussa 2022 – hae mukaan!

Mikä on MPS Cross-Company -mentorointiohjelma?

Ohjelman tavoitteena on antaa tukea menestykselliseen työskentelyyn niin yritysten johdossa kuin omalla vastuualueella. Myös johtoasemassa olevat henkilöt, jotka kaipaavat sparrausta ja tukea itseään kokeneemmalta osaajalta, voivat osallistua ohjelmaan aktorin ominaisuudessa. Mentorointi perustuu kahden tasa-arvoisen henkilön luottamukselliseen vuorovaikutukseen, jossa tietotaitoa siirretään säännöllisten ja tavoitteellisten keskustelujen avulla. Ohjelma pohjautuu vapaaehtoisuuteen, mutta edellyttää molempien osapuolien vahvaa sitoutumista prosessiin.

Mitä ohjelma sisältää?

  • Mentori ja aktori tapaavat toisensa noin kuukauden välein aktorin asettamien tavoitteiden äärellä. Yhteensä tapaamisia on 8-10.
  • Yhteisiä mentorointi-verkoston tapaamisia on neljä, joissa erilaiset tulevaisuuden johtamiseen liittyvät teemat ovat keskiössä.
  • 360-arvioinnin, mikä auttaa syventämään ymmärrystäsi niistä kehittymisen toiveista, joita ympäristösi sinulta odottaa. Analyysin avulla opit näkemään omat vahvuutesi sellaisena kuin kollegat tai alaiset ne näkevät.

Kenelle MPS Cross-Company mentorointiohjelma sopii?

  • Uransa pitkäjänteisestä kehittämisestä kiinnostuneelle
  • Uusia vastuita kaipaavalle
  • Oman osaamisen ja tavoitteiden tunnistamiseen ja kehittämiseen
  • Sparrausta hankalaan työtilanteeseen kaipaavalle
  • Varmuutta ja rohkeutta työelämässä etsivälle
  • Verkostojaan ja uusia näkökulmia laajentavalle

Mikä ohjelmassa on erityistä?

Käytämme parien yhteensovittamisessa apuna uramotiivi- ja toimintatyylianalyysejä, jotta löydämme juuri sinulle ja tavoitteisiisi parhaiten sopivimman mentorin. Lisäksi huomioimme henkilöiden toimiala- ja kokemustaustat. Cross-Company mentorointiohjelman on käynyt läpi jo yli 600 henkilöä. Yhteisissä koko verkoston tapaamisissa keskitytään tulevaisuuden johtamisen teemoihin. 

Tutustu mentorointipariemme asiakaskokemuksiin heidän matkastaan yhdessä »

Mitä ohjelma maksaa ja miten pääsen mukaan?

Uusi MPS Cross-Company mentorointiohjelma lähti liikkeelle maaliskuussa 2021 mahtavan ryhmän kanssa. Seuraava ohjelma alkaa maaliskuussa 2022. Haku on avoinna, tule mukaan! Ohjelmaan haetaan täyttämällä aktorin tai mentorin hakulomake. 

Aktoreille 9 kuukauden mentorointiohjelman hinta on 3 100 € / aktori. Hae aktoriksi »
Mentoreilta ei peritä osallistumismaksua, mutta heille ei myöskään makseta erillistä korvausta heidän panostuksestaan. Hae mentoriksi »

Muut MPS:n mentorointiohjelmat:

Yhtiöiden sisäiset mentorointiohjelmat

Yrityksen sisäinen mentorointiohjelma on hyvä keino tukea osaamisen jakamista ja sitouttaa avainhenkilöitä organisaatioon. Olemme Suomen johtava yritysmentorointiohjelmien toteuttaja. Tarjoamme osallistujille valmennusta sekä konkreettiset työkalut. Yhtiöiden sisäisten mentorointiohjelmien referenssejämme ovat muun muassa ABB-konserni, Boliden Harjavalta, Enia Oy, YIT, Hartela-konserni, Panostaja Oyj, Senaatti kiinteistöt Oy ja Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri VSSHP.
   

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!