Organisaatioiden ja yksilöiden kehittäminen

Autamme teitä kehittämään ja johtamaan organisaationne ja sen yksilöiden osaamista. Organisaation potentiaali saadaan parhaiten hyödynnettyä yhdistämällä osallistavan uudistumisen ja valmentavan johtamisen menetelmiä ja tukemalla yksilöitä heidän kehityspoluillaan esimerkiksi mentoroinnin ja coachingin avulla.

Esimiestyön kehittäminen

MPS:n yrityskohtaisesti räätälöidyt esimiestyön kehittämisohjelmat soveltuvat hyvin tilanteisiin, joissa halutaan selkeyttää johtamisen tahtotilaa ja yhdenmukaistaa esimieskäytäntöjä.

Lue lisää >

Osallistavan uudistumisen työkalut

Digitaalisten työkalujemme avulla kaikki organisaationne jäsenet pääsevät vaikuttamaan siihen, miten toimintaympäristön muutoksiin vastataan parhaiten omassa työssä ja omassa tiimissä.

Lue lisää >

Mentorointi

Mentorointiprosessimme mahdollistavat yksilöiden kasvua valmentavan prosessin, osuvan parinmuodostamisen ja kehittymistä tukevien työkalujen hyödyntämisen kautta. Mentorointiohjelmamme saavat aikaan tavoitteellista kasvua ja ammatillista kehittymistä sekä aktoreissa että mentoreissa.

Lue lisää >

Business Coaching

MPS Business Coachingin avulla saat yksilön potentiaalin vahvemmin suunnattua yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Coachattavan itsereflektio kehittyy, rajoittavat uskomukset saadaan tunnistettua ja henkilön suorituskyky sekä työhyvinvointi vahvistuu.

Lue lisää >

Kokemuksia mentoroinnista ja coachingista

MPS Cross Company -mentorointiohjelman ovat kanssamme kulkeneet jo yli 600 tyytyväistä mentoria ja aktoria. Yrityskohtaisia mentorointiohjelmia olemme toteuttaneet menestyksekkäästi jo lukuisille yrityksille. Lue kokemuksia ohjelmista täällä!

Lue lisää >