Verkko-oppimisen käynnistäminen

Pitäisikö teille juurruttaa digitaalisen oppimisen kulttuuri? Kiinnostaako verkko-oppimisen laajempi käyttö, mutta ette tiedä, mistä aloittaa? MPS Prewise on neuvonantajanne digitaalisen ja monimuotoisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa – alusta asti.

Parhaat tulokset liiketoiminnan kannalta saadaan aikaan, kun osaamisen kehittäminen on ajassa kiinni ja tavoittaa tehokkaasti riittävän suuren osan kohderyhmästä. Verkko-oppimisen käynnistämisen konsultointi auttaa teitä kehittämään digitaalisen oppimisen kulttuuria pitkällä tähtäimellä.

MPS Prewisen asiantuntijat tukevat teitä esimerkiksi oppimisympäristön valinnassa ja nykyisten teknologioidenne valjastamisessa oppimiskäyttöön, ja antaa teille hyvät eväät laadukkaan sisällöntuotannon käynnistämiseen sisäisesti tai kumppaniyhteistyössä. Avullamme saatte myös pikastartin vaikkapa verkko-oppimisen pilotointiin: voitte ketterästi kokeilla, millaisia valmiuksia omassa organisaatiossanne on ja millaiset ratkaisut toimivat. Pilotoinnin perusteella olette varmemmalla pohjalla, kun kartoitatte kokonaisuuksia, rooleja ja osaamistarpeita.

Heti alussa on tärkeää määritellä selkeästi erilaisten sidosryhmien tavoitteet ja verkko-oppimisen roolit ja vastuut. Autamme teitä lähestymään systemaattisesti tätä määrittelyä, jotta yhteisen osaamisen kulttuurin rakentamiselle muodostuu vakaa pohja. Tutustu MPS Prewisen tarjoamaan tavoitteellisen verkko-oppimisen workshopiin, jonka tuella määrittelette selkeät suuntaviivat kehittämistyöllenne. Sopivaa tukea työn käynnistämiselle tarjoaa myös digitaalisen oppimiskulttuurin rakentaminen -koulutuksemme, jossa käydään läpi uudenlaisen oppimiskulttuurin rakentamista ja sen edellytyksiä.

Suunnittelemme mielellämme konsultointi- ja koulutuskokonaisuuksia myös suoraan yksilöllisten tarpeidenne pohjalta – ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan tarkemmin siitä, kuinka voisimme yhdessä saattaa verkko-oppimisen hyödyt täysimittaisesti myös teidän organisaationne käyttöön.

Tutustu tarkemmin myös MPS Prewisen räätälöityyn verkko-oppimisen sisällöntuotantoon, verkko-oppimisen teknologiapalveluihin ja aiheita koskeviin valmiisiin koulutuspaketteihimme.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Anna HeiliöManaging Director, MPS Prewise
anna.heilio@mps.fi
+358 40 527 5916

Katso lyhyet verkko-oppimisen videovinkit täältä >>

Eevi Kuokkanen, Creative Director
eevi.kuokkanen@mps.fi
+358 50 542 3823

Koulutukset ja workshopit:

Digitaalisen oppimiskulttuurin rakentaminen

Opi luomaan vankka pohja digitaalisten oppimisratkaisujen hyödyntämiselle!

Tutustu koulutukseen >

Teknologiaratkaisut digitaalisen oppimisen mahdollistajina

Mikä on perinteisten oppimisympäristöjen rooli digitaalisessa työn murroksessa?

Tutustu koulutukseen >

Tavoitteellisen verkko-oppimisen käynnistäminen organisaatiossa

Kuinka luodaan vankka pohja, jolle rakentaa monimuotoisen oppimisen kulttuuria organisaatiossa?

Tutustu workshopiimme >

Miten onnistut uuden verkko-oppimisympäristön kanssa?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta uuden alustan kanssa päästään tehokkaasti ja systemaattisesti liikkeelle - ja erityisesti tavoitteisiin?