Digitaalisen oppimisen vinkit

Kuinka digitaalisuudella voidaan tuoda tehoa teidänkin organisaationne koulutuksiin? Miten suunnitellaan hyviä verkko-oppimisen sisältöjä, ja miksi monimuotoinen oppiminen on keskeistä muutostilanteissa? Katso lyhyet digitaalisen oppimisen vinkit somevideoidemme muodossa.

Tutustu myös verkko-oppimisen konsultointipalveluihimme.

Osallistavan uudistumisen strategialuotain

Aito osallisuus kasvattaa merkityksellisyyden tunnetta ja on uudistumisen tärkeä voimavara. Tässä videossa kerromme siitä, minkälaista keskustelua MPS:n tulevan strategian ympärillä on käyty ja kuinka olemme siihen hyödyntäneet omaa sähköistä työvälinettämme, strategialuotainta.

Digitaalisuudella tehoa organisaation koulutuksiin

Verkkokoulutus ei ole ratkaisu kaikkiin osaamisen kehittämisen haasteisiin organisaatiossa, mutta monissa tilanteissa joustavasta digioppimisesta on ehdotonta hyötyä sekä oppijalle että organisaatiolle.

Merkittävä muutos vaatii oppimista

Kaikki merkittävä muutos organisaatiossa vaatii myös oppimista. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, kuinka muutosta koskevaa viestintää ja muutoksen toteutumista voidaan tukea ja vauhdittaa digitaalisin työkaluin.

Miksi Flipped Learning?

Mistä flipped learning/flipped classroom -käsitteessä on kyse ja miksi sitä kannattaa hyödyntää teidänkin organisaationne oppimisessa? Monimuoto-oppimisena toteutettava flipped learning on hyvin toteutettuna tehokasta.

Pelillistäminen

Onko oppimisen pelillistäminen pelien pelaamista organisaatioissa? Onko pelillistäminen monimutkaista ja kallista? Ja mikä tärkeintä: toimiiko se oikeasti? Oheisella videolla Senior LX Designer Mike Aaja vastaa.

Aloita tavoitteista ja kohderyhmästä

Sisältö on kuningas – siksi siitä ei kannata aloittaa. Tätä filosofiaa me noudatamme digitaalisten oppimisratkaisujen suunnittelussa, jotta lopputuloksesta muodostuisi mahdollisimman vaikuttava.

Vähemmän on enemmän

Miten on: onko vähemmän todella enemmän vai onko Yngwie J. Malmsteen oikeassa – enemmän on tietysti enemmän? Digitaalisten oppimissisältöjen kohdalla meillä on tästä ainakin selkeä kanta.

Oikea harjoitus oikeaan tilanteeseen

Kuinka rikastaa digitaalista oppimiskokemusta harjoituksilla? Oheisella videolla pohdin muutamaa näkökulmaa siihen, mitä erilaisilla digioppimisen harjoituksilla kannattaa tavoitella ja minkä takia.

Future of Digital Learning

Are you ready for the future where we won’t need the word ‘digital’ in digital learning – where corporate learning is so seamless it will just blend into our everyday existence? Here is what we think.

Verkko-oppimista itsenäisesti ja yhdessä

Joko teillä hyödynnetään digioppimisen välineitä myös yhteisöllisempään oppimiseen? Tällä videolla pari esimerkkiä siitä, kuinka digiratkaisuilla voidaan tukea paitsi itsenäistä opiskelua myös yhdessä tapahtuvaa harjoittelua ja oppimista.

Miten onnistut uuden verkko-oppimisympäristön kanssa?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta uuden alustan kanssa päästään tehokkaasti ja systemaattisesti liikkeelle - ja erityisesti tavoitteisiin?