Verkkokoulutuksella mitattavaa vaikuttavuutta

Toteutamme asiakkaillemme mitattavaa ja motivoivaa valmennusta verkossa.

Organisaatiot parantavat kilpailukykyä tehostamalla toimintojaan, yhdistymällä, eriyttämällä, liittoutumalla ja ulkoistamalla. Strategiat, prosessit, toimintatavat ja tuotteet muuttuvat nopeaan tahtiin. Tällaisissa tilanteissa yksilön motivointi ja uuden tiedon omaksuminen ovat lähtökohta koko organisaation halutulle toiminnan muutokselle. Tämä vaatii uusia, ripeitä työkaluja muutosten läpiviemiseksi ja toiminnan kehittämiseksi.

Uskomme monimuotoisen valmentamisen voimaan. Parhaat tulokset liiketoiminnan kannalta saadaan aikaan, kun osaamisen kehittäminen on ajassa kiinni ja tavoittaa tehokkaasti riittävän suuren osan kohderyhmästä. Verkkokoulutus on erityinen vahvuusalueemme ja tarjoamme siinä kattavat palvelut.

Luomme asiakkaillemme koulutusjärjestelmiä pohjautuen Prewise Gimlet –järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Rakennamme talent management – ja muutosyhteisöjä kehittämisen tueksi. Löydät meiltä myös puolen tunnin valmiskursseja yleisimpien liike-elämän taitojen hankkimiseen nopeasti ja edullisesti.

Verkko-oppimista kaikkiin tarpeisiin ja kaikille aloille

Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin tarpeisiin ja kaikille aloille. MPS Prewisen toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Tarjoamme sekä pedagogisen osaamisen verkkosisältöihin että yrityskäyttöön suunnitellun teknologian.

Jos pohdit, sopiiko verkko-oppiminen teidän yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä! Autamme sinua tekemään oikeat valinnat eri tarpeisiin ja kerromme, mitä verkko-oppimisen suunnittelussa tulee ottaa huomioon.