Miten sinun organisaatiossasi pidetään huolta siitä, että jatkuvalle oppimiselle on tavoitteet, kanavat ja vaikuttavat sisällöt?

Monimuotoinen oppiminen on jatkuvan kehittymisen edellytys yksilöille ja organisaatioille. Digitaalisilla ratkaisuilla omatahtisesta opiskelusta saadaan tehokasta. Onnistuminen vaatii kuitenkin enemmän kuin pelkkiä irtotoimenpiteitä.

Lue, miten Are ja Yara onnistuivat:

Yara Suomi: Tehokasta turvallisuuskoulutusta verkossa

Tehostaakseen turvallisuuskoulutusten toteutusta Yara etsi ratkaisua, jolla sadat vuosittaiset luokkahuonekoululutustilaisuudet saataisiin verkkoon suoritettavaksi itsenäisesti, vaikuttavuudesta tinkimättä.

Lue lisää >

Are: Teknologialla tehokkaampaa ja joustavampaa perehdytystä

Arella oli tarpeena tuoda muiden kanavien rinnalle uusia joustavia ratkaisuja perehdytykseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Digitaalisilla oppimisen ratkaisulla haettiin tehokkuutta kentällä toimivan henkilöstön kouluttamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää >

Tilaa kutsut maksuttomiin webinaareihimme ja tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkit!

Seuraava webinaarimme "Tunteilla vaikuttavuutta verkkokoulutukseen" on 24.11.2020 klo 9-10.

Kuinka voimme auttaa:

Digitaalinen kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon

Gimlet-oppimisympäristö on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa. Se kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutusten hallinnointiin, jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin.

Lue lisää >

Verkko-oppimisen konsultointi

Tarvitsetteko apua verkko-oppimisen laadukkaaseen käynnistämiseen tai vaikkapa oppimisratkaisujenne pelillistämiseen? Tavoittaako muutosviestintänne kaikki vai tarvittaisiinko lisää vaikuttavuutta? Näissä ja monissa muissa verkko-oppimiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa MPS Prewisen verkko-oppimisen konsultointi.

Lue lisää >

Verkko-oppimista kaikkiin tarpeisiin ja kaikille aloille

Verkko-oppimista voidaan soveltaa lähes kaikkiin tarpeisiin ja kaikille aloille. MPS Prewisen toteuttamat verkkokoulutukset mahdollistavat monipuolisen, tasalaatuisen ja mitattavan koulutuksen uusille ja nykyisille työntekijöille. Tarjoamme sekä pedagogisen osaamisen verkkosisältöihin että yrityskäyttöön suunnitellun teknologian.

Lue lisää >

Miten onnistut uuden verkko-oppimisympäristön kanssa?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta uuden alustan kanssa päästään tehokkaasti ja systemaattisesti liikkeelle - ja erityisesti tavoitteisiin?

 Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltäsi? Ota meihin yhteyttä ja palaamme sinulle tuota pikaa!

Tilaa kutsut maksuttomiin webinaareihimme ja tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkit!

Seuraava webinaarimme "Tunteilla vaikuttavuutta verkkokoulutukseen" on 24.11.2020 klo 9-10.