Gimlet Composer -verkkokurssityökalu

Verkkokurssituotantoa helposti

Suosittu Composer-verkkokurssityökalumme on uudistunut ja se muodostaa nyt monipuolisine apusovelluksineen uuden Prewise Learning -työkalun entistä vapaampaan kurssisuunnitteluun – helppokäyttöisyyttä uhraamatta. Lue lisää uudistuneesta työkalusta täällä.

Työkalun käyttöönotossa luomme kurssipohjan asiakkaan visuaalisella ilmeellä, mikä varmistaa kurssien brändinmukaisen linjan. Kurssipohjia on mahdollista tilata eri visuaalisilla ilmeillä tai kieliversioina. Kurssipohja on responsiivinen, mikä tarkoittaa, että Gimlet Composerilla tehtyjä kursseja voi suorittaa kätevästi eri laitteilla. 

Käytettävissä on useita erilaisia tehtävä- ja sivutyyppejä sekä lisäkomponentteja, joiden avulla voi tuoda toiminnallisuutta ja kerroksellisuutta kursseihin. Kursseja voi työstää helposti myös tiimityönä hyödyntämällä kommenttityökalua. Tarvittaessa kursseja voi monistaa sekä kopioida sivuja muista työkalussa olevista kursseista. 

Gimlet Composerilla tehdyt kurssit voidaan julkaista joko Gimlet LMS -järjestelmän kautta tai SCORM-paketteina muissa oppimisympäristöissä.

Pystyt tuottamaan Gimlet Composer-työkalulla verkkokursseja täysin itsenäisesti, mutta MPS:n asiantuntijat ovat aina tukenasi, mikäli kaipaat apua verkkokurssien työstämiseen. Ohjeita Composerin käyttöön >

Gimlet Composer -kirjautumissivulle >>

Case-esimerkki:

Myynti kasvuun – tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

 
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

* pakollinen kenttä