Gimlet-oppimisympäristö

Digitaalinen kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon

Gimlet-oppimisympäristö on kokonaisratkaisu organisaation osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon digitaalisissa kanavissa. Se kattaa kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot aina tehokkaasta kurssituotannosta koulutusten hallinnointiin, jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin.

Gimlet-oppimisympäristöön sisältyy digitaalisten koulutussisältöjen jakelualusta Gimlet LMS (Learning Management System) sekä verkkokurssityökalu Gimlet Composer.

Gimlet LMS:ään voi koota koulutussisällöt, hallinnoida käyttäjiä ja seurata suorituksia. Henkilöstö pääsee helppokäyttöiseen koulutusportaaliin, josta jokainen löytää itselleen suunnatut koulutussisällöt.

Gimlet Composer-työkalu tarjoaa sisältöasiantuntijoille mahdollisuuden tehdä verkkokursseja helposti ja joustavasti itse.

Voit vapaasti valita Gimlet-oppimisympäristöstämme sinulle parhaiten sopivat palvelut.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Tarjoamme luotettavan ja kustannustehokkaan oppimisympäristön, joka skaalautuu erilaisiin tarpeisiin. Järjestelmä tarjotaan SaaS (Software as a Service) -ratkaisuna, jonka etuina on helppo ja nopea käyttöönotto sekä pienet alkuinvestoinnit ja käyttökustannukset.

Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä määritellään, mitä Gimlet-oppimisympäristön palveluita otetaan käyttöön ja esimerkiksi, miten käyttäjien halutaan kirjautuvan koulutusportaaliin ja miten käyttäjät tunnistetaan.

MPS Prewisen Gimlet -ratkaisu perustuu .NET teknologiaan ja SQL Server -tietokantaan. Järjestelmä on yhteensopiva HR- ja ERP-järjestelmien kanssa. Käyttäjähallinta voidaan synkronoida asiakasorganisaation omiin käyttäjähallintajärjestelmiin ja näin toteuttaa käyttäjäystävällisiä Single-Sign-On (SSO) käyttäjätunnistusjärjestelmiä.

Kansainvälisen partneriverkostomme avulla teknologiapalveluiden toimivuus on taattua myös laajoissa globaaleissa kehitys- ja koulutushankkeissa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Gimletin tekninen tuki

Gimlet LMS ja Gimlet Composer -teknisissä ongelmissa ota yhteys tukeen helpdesk@prewise.fi.

Tutustu myös päivitettyyn Gimlet-tukisivustoomme » 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marja Nousiainen, Account Manager
marja.nousiainen@mps.fi
+358 40 750 6691

Tatu Artman, Account Manager
tatu.artman@mps.fi
+358 20 746 9401