Mentorointi ja Business Coaching

MPS Cross Company -mentorointiohjelman on läpikäynyt yli 600 itsensä kehittämisestä kiinnostunutta osallistujaa. Business Coaching on yksilöllinen kehittymisen prosessi, missä henkilö rakentaa omia kykyjään ja taitojaan organisaation lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi sparraavan sertifioidun coachin avulla.

Mentorointi

Mentorointiprosessimme mahdollistavat yksilöiden kasvua valmentavan prosessin, osuvan parinmuodostamisen ja kehittymistä tukevien työkalujen hyödyntämisen kautta. Mentorointiohjelmamme saavat aikaan tavoitteellista kasvua ja ammatillista kehittymistä sekä aktoreissa että mentoreissa.

Lue lisää >

Business Coaching

MPS Business Coachingin avulla saat yksilön potentiaalin vahvemmin suunnattua yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Coachattavan itsereflektio kehittyy, rajoittavat uskomukset saadaan tunnistettua ja henkilön suorituskyky sekä työhyvinvointi vahvistuu.

Lue lisää >

Uraohjaus ja MyCareer

MPS:n uraohjauspalvelut on suunnattu organisaation olemassa olevilla työntekijöille tukemaan omaa ura-ajattelua sekä löytämään itselle ja organisaatiolle sopivan tavan kehittää itseä ja osaamista. MyCareer verkko-oppimisympäristö on ainutlaatuinen työkalu urapohdinnan tueksi.

Lue lisää >

Kokemuksia mentoroinnista ja coachingista

MPS Cross Company -mentorointiohjelman ovat kanssamme kulkeneet jo yli 500 tyytyväistä mentoria ja aktoria. Yrityskohtaisia mentorointiohjelmia olemme toteuttaneet menestyksekkäästi jo lukuisille yrityksille. Lue kokemuksia ohjelmista täällä!

Lue lisää >