MPS Cross Company -mentorointiohjelma käynnistyy maaliskuussa! - Olisiko sinun aikasi nyt?

to 11. tammikuuta 2018 08.21.00

MPS Cross Company -mentorointiohjelman ovat kanssamme jo kulkeneet yli 400 tyytyväistä mentoria ja aktoria. Olisiko sinun aikasi nyt? Varaa paikkasi maaliskuussa 2018 alkavaan mentorointiohjelmaan!

MPS Cross Company -mentorointiohjelma luo ainutlaatuisen mahdollisuuden toisilta oppimiseen ja nopeaan uusiutumiseen. Uudenlainen organisaatiorajat rikkova malli, jossa mentori ja aktori tulevat eri organisaatiosta, rakentaa sillan paitsi sukupolvien, myös yritysten ja kulttuurien välille. Cross Company -ohjelman avulla opitaan toisista yrityskulttuureista ja saadaan esimerkkejä erilaisista toimintatavoista. Organisaation sisäpoliittisten aspektien puuttuminen mahdollistaa myös avoimemman tiedonvaihdon - ei tarvitse miettiä, mistä kenenkin kanssa voi tai ei voi puhua.

Organisaatiorajat rikkovan mentorointiohjelman järjestäminen olisi yrityksille itselleen työlästä. MPS:n Cross Company -mentorointiohjelma ei sido organisaation omia resursseja, koska yhdeksän kuukauden mittaisen ohjelman aikataulutuksesta ja hallinnoinnista vastaa MPS.

Hae tai ilmoita!

Hae Mentoriksi »
Kun haluat kannustaa talentteja tavoittelemaan johtotehtäviä ja myötävaikuttaa menestyskulttuurin levittämiseen. Samalla saat itsellesi uutta energiaa ja uusia näkökulmia.

Hae Aktoriksi »
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Edellytämme jo annettuja näyttöjä, ja ennen kaikkea osoitusta potentiaalista tulevaisuuden johtajana tai alueesi syväosaajana.

Aikataulu
Hakuaika mentorointiohjelmaan on nyt käynnissä ja päättyy 8.3.2018.

Kiinnostuitko? Sovi tapaaminen:
Minna Hirsimäki, MPS-Yhtiöt Oy, minna.hirsimaki@mps.fi, puh. +358 20 746 9473.

Lue lisää ohjelmasta täältä! »

Perfect match ja konkreettiset työkalut

MPS kerää Cross Company -mentorointiohjelmaa varten yritys- ja mentoripoolin ja varmistaa, että mentori-aktori-parit sopivat yhteen kokemukseltaan, odotuksiltaan ja persoonallisuudeltaan. Matchmaking on yksi mentoroinnin kriittisistä elementeistä, sillä hedelmällisten keskusteluiden edellytys on avoimuus ja luottamus.

MPS tarjoaa osallistujille valmennusta sekä konkreettiset työkalut

Toimiviksi todetut työskentelytavat ja parhaat käytännöt tukevat tavoitteellisuutta ja auttavat varmistamaan tuloksellisuuden. Onnistumista ja vaikuttavuutta arvioidaan yhdessä prosessin aikana ja lopuksi.

Mentoroinnista uusia näkökulmia

Mentoroinnilla voi nopeuttaa uusien osaajien kehittymistä ja rohkaista osallistujia ottamaan uusia haasteita vastaan. Myös mentorit saavat uutta energiaa ja uusia näkökulmia omaan työhönsä. Mentorointi kasvattaa osallistujien itseluottamusta ja kehittää molemminpuolisesti vuorovaikutustaitoja. Se on yksi keino määrätietoisen urakehityspolun rakentamiseen, ja tukee osaamisen ja tiedon siirtymistä hyvistä johtamiskäytännöistä.

Ajankohtaista

MPS Cross Company -mentorointiohjelma käynnistyy maaliskuussa! - Olisiko sinun aikasi nyt?

11.01.18

Webinaaritallenne: Onnistunut sukupolvenvaihdos - miten se tehdään? - Mukana MPS:n toimitusjohtaja Marcus Herold.

16.11.17

MPS Careerin toimitusjohtaja Elina Koskela Taloussanomissa: "Luotamme paljon LinkedIniin, koska siellä on vahva sosiaalinen kontrolli."

07.11.17

Video: We are looking for BRILLIANT Freelancers to join us in creating blended learning for corporate customers!

06.11.17

MPS Prewise Oy:n toimitusjohtaja Kalle Lappalainen Monsterin aamiaistilaisuudessa: Muutosjohtaminen on historiaa – jatkuva uudistuminen vaatii aikaansaamista

25.09.17