Kokonaisvaltaista johtamisen ja organisaation kehittämistä

Menestys kumpuaa organisaationne ja johtajienne kyvystä tunnistaa kilpailuetua tuova osaaminen. MPS palvelut keskittyvät organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen ihmisten erilaisuutta hyödyntäen. Hyvä johtaminen auttaa ihmistä tunnistamaan oman potentiaalinsa, sijoittumaan sopivaan rooliin ja kehittymään tavoitteiden mukaisesti.

Lähtökohtana palveluissamme on liiketoiminnan sekä ihmisten työkäyttäytymisen osaamisemme yhdistäminen. Suunnittelemme kehittämisprosessit yhdessä kanssanne ja viemme ne läpi ratkaisukeskeisesti. Työskentelytapamme on käytännönläheistä: luotamme ihmisten voimavaroihin. Palveluissa hyödynnämme tutkimusosastomme toteuttamia organisaatio- ja johtajuustutkimuksia sekä mittareita. Lisäksi hyödynnämme testattuja henkilöarvioinnin työkaluja, kuten johtamistyyli- ja persoonallisuusanalyysejä. Verkko-oppimisen edelläkävijänä MPS:n digitaaliset oppimisen työkalut yhdessä lähivalmennusten kanssa ovat työkalujamme käytännön toimissa.

Hallitustyön kehittäminen

Hallitustyön kehittäminen tehostaa hallituksen sisäistä työtä. MPS tarjoaa monipuolisesti palveluja hallitustyöskentelyn arvioimiseksi ja kehittämiseksi. MPS hallitustyön kehittämisprosessin tuloksena hallitus pystyy paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään kunkin jäsenensä osaamisen.

Lue lisää >

Johtoryhmän kehittäminen

MPS on johtoryhmätyön kehittämisen edelläkävijä vuosien kokemuksella. MPS:n kehittämisprosessin tuloksena johtoryhmä pystyy paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään kunkin jäsenensä kompetenssit, maksimoimaan keskusteluntehokkuuden ja keskittymään tehtäväänsä.

Lue lisää >

Esimiesten kehittäminen

Hyvä esimiestyö on liiketoiminnan menestymisen edellytys, koska hyvin johdetut ihmiset motivoituvat, toimivat tehokkaammin ja oikeaan suuntaan. MPS:n esimiestyön kehittämisen palveluiden tarkoitus on vahvistaa johtamista yksilö- ja organisaatiotasolla.

Lue lisää >

Organisaatiotutkimukset

Tutkimusyksikkömme toiminnassa yhdistyy vahva kokemus organisaatioiden ja työntekijöiden käyttäytymisestä, psykometrinen ja metodologinen suunnittelu- ja analyysiosaaminen sekä teknologisesti modernit ja joustavat ratkaisut. Palveluvalikoimamme on laaja - tutustu!

Lue lisää >

Jatkuvaa oppimista verkkokoulutuksella

Edelläkävijänä, MPS:n digitaaliset oppimisen työkalut yhdessä lähivalmennusten kanssa ovat työkalujamme käytännön toimissa. Uskomme monimuotoisen valmentamisen voimaan. Tarjoamme sekä pedagogisen osaamisen verkkosisältöihin, että yrityskäyttöön suunnitellun teknologian.

Lue lisää >

Mentorointi ja Business Coaching

MPS Cross Company -mentorointiohjelmamme mahdollistaa yksilöiden kasvun osuvan parinmuodostamisen avulla. Business Coaching on yksilöllinen kehittymisen prosessi, missä henkilö rakentaa omia kykyjään sertifioidun coachin avulla. Tutustu asiakaskokemuksiimme!

Lue lisää >